Dosar penal pentru fiul primarului din Bușteni pentru furt de apă din sistemul public

0
121
0 0
Read Time:52 Second

Fiul primarului staţiunii Buşteni, Mircea Corbu, s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins că fura apă din sistemul public de alimentare.

Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova transmite că în jurul orei 18,00, poliţiştii din cadrul Poliţiei staţiunii Buşteni au fost sesizaţi de către un bărbat din oraş despre faptul că la un imobil există suspiciunea sustragerii de apă din magistrala principală.

„În baza sesizării, s-a format echipă operativă care s-a deplasat la faţa locului, constatând faptul că din conducta principală s-a efectuat un branşament, conectat de aceasta printr-un robinet, cu o conductă care duce în curtea imobilului, fără a exista vreun aparat de contorizat apa. Totodată, la faţa locului s-a prezentat şi o echipă a societăţii responsabile de distribuirea apei”, precizează IJP.

Surse judiciare au declarat, pentru Agerpres, că în imobilul vizat de această sesizare locuieşte fiul primarului staţiunii Buşteni, Mircea Corbu.

Drept urmare, fiul primarului s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt de apă din sistemul public de alimentare.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %