„Drumul tăcerii”, serialul grecesc cu o poveste plină intrigă și mistere, astăzi la Kanal D2

0
47
0 0
Read Time:1 Minute, 29 Second

 Astăzi, de la ora 15:00, la Kanal D2, telespectatorii se pot bucură de un nou episod al serialului „Drumul tăcerii”, o producție plină de dramă și mister, în care intrigputernică și răsturnările de situație cresc suspansul cu fiecare episod.

Misterul care planează asupra autobuzului plin cu elevi, dispărut într-un mod absolut misterios, într-una dintre cele mai bogate suburbii ale Atenei, continuă cu noi evenimente ce vor pune pe jar localnicii.

Forțele de poliție continuă ancheta, iar comunitatea locală și întreaga țară par să nu-și revină din teribilul șoc legat de dispariția elevilor. Poliția întâmpină tot mai multe dificultăți în încercarea de a elucida acest caz înfiorător.

Astăzi, de la ora 15:00, acțiuni pline de suspans vor introduce privitorul într-o atmosferă copleșitoare, încărcată de emoție, odată cu difuzarea unui nou episod, din „Drumul tăcerii”, la Kanal D2.

Răpitorii măresc răscumpărarea, împingând părinții la disperare și conducându-l pe Nasos (Dimitris Lalos) la concluzia că motivația din spatele răpirii este ceva mai puternic decât banii. Cercetările asupra cazului de agresiune școlară vor duce la arestări, iar familia lui Spiros Karouzos (Antonis Kafetzopoulos) va fi în centrul atenției. Complicii lui Michalis (Nikolas Papagiannis) cer să se întâlnească cu cel care orchestrează tot acest plan malefic. Planul de evadare al lui Savvas (Takis Sakellariou) o va face pe Elpida (Hristina Heila-Fameli) să se confrunte cu o dilemă tulburătoare. În cazul în care ceva nu va merge bine, ei nu își vor pune doar viața lor în pericol, ci și pe cea a copiilor lor.

Nu ratați astăzi, de la ora 15:00, la Kanal D2, un nou episod al serialului „Drumul tăcerii”. Producția va putea fi urmărită în fiecare joi și vineri, de la ora 15:00, numai la Kanal D2.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
100 %