Dumitru Buzatu a fost prins în flagrant de procurorii DNA când lua șpagă peste un milion de lei

0
90
0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

Procurorii DNA l-au prins în flagrant pe Dumitru Buzatu, Președinte al Consiliului Județean Vaslui, în timp ce lua șpagă 1.25 milioane lei de la un afacerist.

Dumitrul Buzatu a primit mita cu bani marcați de DNA la un restaurant unde lua masa în vineri seara. Procurorii DNA au găsit teancul de bani, în portbagajul maşinii lui Dumitru Buzatu.

Potrivit DNA, Dumitru Buzatu ar fi cerut 1.250.000 de lei de la un afacerist pentru a-i acroda un contract de prestări servicii. Suma reprezenta 10% din valoarea contractului. Numai că afaceristul l-a denunțat procurorilor iar aceștia i-au înscenat un flagrant liderului PSD Vaslui. Banii pe care i-a primit Dumitru buzatu erau marcați de procurorii DNA.

La această oră, procurorii DNA efectuează percheziţii la locuinţa preşedintelui Consiliului Judeţean Vaslui, din localitatea Mărăşeni, comuna Ştefan cel Mare.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri că va convoca sâmbătă, de urgenţă, BPN în format online şi va propune excluderea lui Buzatu din partid.

„Voi convoca mâine de urgență Biroul Politic Național în format online și voi propune colegilor excluderea domnului Dumitru Buzatu din partid. Am spus întotdeauna că în mandatul meu toleranța pentru faptele de corupție este ZERO! Iar cei care nu înțeleg acest lucru nu au ce căuta în PSD!”, a spus Marcel Ciolacu.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %