Eliminare surpriză în prima semifinală Bravo, ai stil!

0
48
0 0
Read Time:1 Minute, 18 Second

Aseară, în cadrul primei semifinale a emisiunii „Bravo, ai stil!”, telespectatorii au fost martorii unei elimnări surpriză. Concurenta Diana, care a strălucit pe parcursul competiției, nu a reușit să se califice în bătălia finală din marea finală a emisiunii, care va avea loc vineri, de la ora 23:00, la Kanal D.

De-a lungul competitiei stilistice, Diana a reușit să cucerească inimile publicului prin stilul său unic și prin prezența sa fermecătoare pe podiumul emisiunii. Celelalte concurente ramase in batalia pentru marele titlu vor da totul pentru a ajunge în finala mult râvnită, dar numai un ava purta coroana „Bravo, ai stil!”.

La duelul eliminării, aseară, în prima semifinală „Bravo, ai stil!”, alături de Diana s-a aflat Jasmine, însă cea din urmă a fost salvată de la eliminare datorită voturilor primite din partea publicului.

În această seară, telespectatorii sunt invitați să urmărească a doua semifinală a emisiunii „Bravo, ai stil!” de la Kanal D. După serialul „Melek”, va avea loc o nouă confruntare stilistica palpitantă între concurente. În această etapă crucială, o altă concurentă va fi eliminată din competiție, dupa cum anunta Ilinca Vandici.

            „Din nou, veti face nominalizări si, din nou, la finalul acestei ediții, o concurentă va părăsi Bravo, ai stil!”, spune Ilinca Vandici.

Tensiunea este la cote maxime, iar emoțiile sunt pe măsură. Cea mai stilată femeie din România va fi desemnată dintre cele 5 concurente finaliste care se vor confrunta într-o luptă acerbă pentru acest titlu prestigios vineri seara, de la 23.00, la Kanal D. Castigatoarea va fi desemnata, in direct, prin votul publicului.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %