Exercițiu de apărare civilă, pe 8 mai, la sediul CNAS București

0
14
0 0
Read Time:59 Second

În data de 8 mai 2024, începând cu ora 15.00, la sediul CNAS din București, Calea Călărașilor nr. 248, va avea loc un exercițiu de apărare civilă care va consta în simularea izbucnirii unui incendiu la unul din etajele clădirii.

În cursul exercițiului vor fi evacuate persoanele aflate în clădire, se va întrerupe alimentarea acesteia cu energie electrică și gaze naturale, se va simula stingerea incendiului cu mijloacele tehnice din dotare și se va acorda primul ajutor unei presupuse victime. Totodată, se va simula și alertarea serviciilor de urgență prin apelarea numărului telefonic 112, urmând ca acestea să deplaseze la locul exercițiului mijloace tehnice adecvate situației simulate.

Exercițiul va fi efectuat de personalul CNAS cu atribuții în domeniul apărării civile, având ca invitat un reprezentant al Inspectoratului pentru Situații de Urgență București – Ilfov.

Durata estimată a exercițiului va fi de aproximativ două ore.

Ne cerem scuze pentru eventualul disconfort pe care exercițiul l-ar putea produce locuitorilor din proximitatea sediului CNAS. Acest tip de exerciții sunt însă necesare periodic pentru testarea modului în care se reacționează la situația simulată, astfel ca în cazul apariției unei situații reale să poată fi salvate vieți omenești și bunuri.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %