Florin Mirea își trece în palmares al doilea titlu RTP din carieră

0
48
0 0
Read Time:1 Minute, 45 Second

Florin Mirea s-a impus duminică, 16 iulie 2023, în finala turneului RTP 500 CRISTAL CUP, în fața lui Răzvan Orlando Negru, competiție găzduită de Club Sportiv Galaxy din București.

Florin Mirea, desemnat cap de serie numărul patru al turneului, a bifat a patra finală de categorie RTP 500. Dacă pe primele trei le-a pierdut, a patra finală a fost cu noroc. L-a învins în două seturi, scor 4-3, 4-0, pe Răzvan Orlando Negru, pe o caniculă groaznică. Grație acestui succes, Florin Mirea avansează la nivel RTP 1000 și este calificat la Turneul Campionilor RTP 2023. 200 lei, 100 lei voucher RTP, o cutie cu șosete de la Laboratorul de șosete, 8 batoane de ciocolată de la Heidi și o sticlă de vin de la Crama Oprișor, a fost premiul pentru noul campion RTP. În plus, primește și 100 lei pentru Turneul Campionilor RTP și trofeul de campion RTP 500 ce va fi personalizat cu numele tău.

Este al doilea titlu RTP cucerit de Florin Mirea la simplu masculin, după cel de categorie RTP 250 câștigat în data de 30 mai 2021. Este al doilea titlu RTP cucerit azi de Florin Mirea, după cel de la dublu masculin, alături de Mircea Viciu la RTP 1000 OPEN.


Răzvan Orlando Negru a bifat a patra finală RTP 500 din carieră, din păcate, toate pierdute. În finala cu Mirea a reușit să țină pasul până la 3-3 când și-a pierdut serviciul. Căldura groaznică care topea totul în jur, a făcut imposibilă revenirea în setul doi pe care la cedat la zero. Pentru cea de-a patra finală RTP 500 jucată, Răzvan Orlando Negru a fost răsplătit cu 100 lei, un voucher RTP de 100 lei, o sticlă de vin de la Crama Oprișor, 8 batoane de ciocolată de la Heidi, 50 lei pentru RTP Finals și trofeul de finalist ce va fi personalizat cu numele său. Dacă soția sa i-a înmânat trofeul campionului RTP 500, la ceremonia de premiere, Răzvan Orlando Negru a primit trofeul de finalist și sticla de vin, de la fiica sa, Alexandra Negru.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %