Gabriel Iordache a câștigat turneul de tenis RTP 50 SILVER CUP 2023

0
105
0 0
Read Time:2 Minute, 1 Second

Gabriel Iordache a devenit duminică, 23 aprilie 2023, în premieră campion RTP, după ce l-a învins în finala RTP 50 SILVER CUP, pe favoritul patru al turneului, Marian Draghia.

Gabriel Iordache, aflat la a doua sa participare la un turneu RTP, a reușit un parcurs de vis. A bifat patru victorii consecutive într-o singură zi și a plecat acasă cu marele trofeul RTP 50. Și asta nu a fost tot, a eliminat pe rând, trei capi de serie. În sferturi de finală l-a învins pe principalul favorit al turneului, Alexandru Boboc, în semifinale l-a eliminat pe Cătălin Răileanu, cap de serie numărul trei, iar în finală l-a învins în două seturi pe Marian Draghia, cap de serie numărul patru. Pentru această performanță, Gabriel Iordache a fost recompensat cu trofeul turneului RTP 50 SILVER CUP ce va fi personalizat cu numele său, o sticlă de vin de la Crama Oprișor, un premiu în valoare de 80 lei, un voucher RTP în valoare de 40 lei, cât și un voucher RTP în valoare de 100 lei pentru Turneul Campionilor RTP 2023 unde este deja calificat. Începând de azi, Gabriel Iordache avansează la nivel RTP 100 în cadrul circuitului Romanian Tenis Premium.

Marian Draghia, desemnat în premieră cap de serie la un turneu RTP, a reușit un parcurs aproape perfect în cadrul turneului RTP 50, bifând prima sa finală RTP din carieră. A fost foarte aproape să își treacă în palmares primul titlu RTP din carieră, însă adversarul său a fost mai bun în ultimul act și astfel a cedat finala cu 8-10, 6-10. Pentru prima sa finală RTP, Marian Draghia a fost recompensat cu trofeul finalistului RTP 50, ce va fi personalizat cu numele său, o sticlă de vin de la Crama Oprișor, 55 lei, un voucher RTP în valoare de 25 lei și un voucher RTP de 50 lei pentru RTP FINALS 2023.

Debutul finalei RTP 50 SILVER CUP a fost marcat de o ușoară ploaie de vară preț de circa 10 minute, timp în care jucătorii au ales să rămână pe teren și să continue să joace. În ciuda condițiilor meteo nu prea grozave, finala a continuat fără pauză și soarele și-a făcut apariția iar norii s-au răsfirat.

15 jucători au participat la turneul RTP 50 SILVER CUP 2023, turneu în cadrul căruia și-a făcut debutul Istvan Odon Kis de la Cluj napoca.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %