Gabriel Liahovici a cucerit turneul RTP Premium GOLD 2024

0
10
0 0
Read Time:2 Minute, 1 Second

Gabriel Cristian Liahovici a cucerit duminică, 2 iunie 2024, turneul RTP Premium Gold, competiție găzduită de Elite Tenis Club din Pantelimon. Fostul lider RTP s-a impus în finală în fața lui Sorin Țicu.

Gabriel Liahovici, desemnat al cincilea favorit al turneului RTP Premium, și-a trecut în palmares cel de-al optulea trofeul RTP. Lupă aproximativ șase luni de competiție în cadrul circuitului de tenis, timp în care a și pierdut primul loc și la simplu și dublu masculin, Liahovici redevine campion RTP. În finală, aflat într-o formă de zile mari, s-a impus cu 6-0, 6-0, dar Sorin Țicu l-a pus la muncă, în ciuda scorului categoric. Cel de-al doilea trofeu RTP din 2024, i-a adus lui Gabriel Liahovici o nouă cutie cu șosete oferită de Laboratorul de șosete, sponsorul RTP, o sticlă de vin de la Crama Oprișor și trofeul RTP Premium ce va fi personalizat cu numele său. În plus, a mai fost recompensat și cu 350 lei, 150 lei Voucher RTP, 100 lei pentru Turneul Campionilor RTP 2024 și 1500 puncte RTP care-l readuc pe locul 4 la simplu masculin. La ceremonia de premiere, Gabriel Liahovici a recunoscut că adversarul său din finală a avut parte de un tablou mai greu, față de el.

Sorin Țicu confirmă nivelul bun de joc pe care-l are în prezent, reușind a doua finală consecutivă la RTP în decurs de 14 zile. Sorin Țicu a avut patru meciuri dificile, reușind că se impună cu mari emoții atât în sferturi contra lui Iulian Dinu și în semifinale în fața lui Iulian Dragne, cel care-l învinsese în 12 mai la RTP 1000. În finală, nu a avut parte deloc de menajamente din partea lui Liahovici, care știind de potențialul său, nu i-a făcut niciun fel ce concesie. A doua finală la RTP îi aduce în premieră locul 5 RTP, dar și o sticlă de vin de la Crama Oprișor, 250 lei, 100 lei voucher RTP și 50 lei pentru RTP Finals 2024. La ceremonia de premiere, Sorin Țicu a delcarat că este mulțumit de rezulta întrucât acesta era obiectivul, de a juca finala cu Liahovici și că la următorul meci contra lui vrea să-i ia set.

Toți cei 23 jucători participanți la Turneul RTP PREMIUM GOLD 2024, au primit la fiecare meci jucat, batoane de ciocolată premium de la sponsorul oficial RTP, compania Heidi Chocolate.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %