Gabriel Liahovici și Andrei Gherasim, invincibili la prima ediție a Turneului Campionilor RTP la dublu

0
10
0 0
Read Time:2 Minute, 13 Second

Gabriel Liahovici și Andrei Gherasim au câștigat sâmbătă, 11 noiembrie 2023, la Club Sportiv Galaxy din București, prima ediție a Turneului Campionilor RTP la dublu masculin. Ediția inaugurată la Turneului Campionilor RTP la dublu masculin, a reunit la start, opt echipe.

Gabriel Liahovici și Andrei Gherasim desemnați principali favoriți ai competiției, s-au calificat la Turneul Campionilor din postura de campion RTP Premium, la turneul din 29 noiembrie 2023. Cei doi favoriți au confirmat calculele hîrtiei, adjudecându-și prima ediție a Turneului Campionilor RTP, după cinci victorii câștigate fără să piardă set. În finală, s-au impus în două seturi, în fața perechii formate din Andrei Tiberiu Constantinescu și Răzvan Nicola Cușu. Pentru adjudecarea Turneului Campionilor, Liahovici și Gherasim au fost premiați cu 210 lei, 300 lei voucher RTP, câte o sticlă de vin de la Crama Oprișor și trofeele ce vor fi personalizate cu numele lor. Grație celor 2500 puncte câștigate, Gabriel Liahovici își consolidează poziția de lider RTP la dublu masculin, devenind primul jucător din istoria RTP care acumulează 6900 puncte la dublu masculin. Andrei Gerasim a urcat în premieră pe locul 5 RTP în clasamentul de dublu masculin, grație celor 2500 puncte RTP, primite.

Este cel de-al treilea titlul RTP cucerit de Liahovici în 2023 și în carieră la RTP, la dublu masculin, fiind singurul jucător la dublu care nu are nicio înfrângere. Pentru Gerasim este al doilea titlu cucerit la dublu la RTP, ambele alături de Liahovici.

Andrei Tiberiu Constantinescu și Răzvan Nicola Cușu s-au calificat la Turneul Campionilor RTP din postura de campioni RTP 500, după ce au cucerit turneul RTP 500 AGER NEWS CUP din 15 octombrie 2023. După trei victorii în Grupa B, Cușu și Constaninescu s-au impus lejer în semifinale contra perechii formate din Ioan Folfa și Cătălin Voinea. În finală și-au adjudecat primul game, la punct decisiv și era cât pe ce să se distanțeze la 2-0. După un debut echilibrat, adversarii s-au redresat și s-au impus cu 4-1 și 4-0. Pentru prima finală jucată la Turneul Campionilor, Cușu și Constantinescu au fost premiați cu câte 160 lei, 250 lei voucher RTP, o sticlă de vin de la Crama Oprișor și trofeele de finaliști ce vor fi personalizate cu numele lor. Cele 2000 de puncte RTP cucerite, îl propulsează în premieră pe Tiberiu Constantinescu pe locul 9 în clasamentul de dublu masculin. În timp ce Răzvan Cușu ajunge în premieră pe locul 11 RTP la dublu.

Toți cei 16 jucători participanți la Turneul Campionilor RTP la dublu masculin ,  au primit la fiecare meci jucat, batoane de ciocolată premium de la sponsorul oficial RTP, compania Heidi Chocolate.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %