Genesis Property: WNS Global Services prelungește contractul de închiriere pentru birourile din West Gate Business District

0
39
0 0
Read Time:2 Minute, 40 Second

WNS Global Services, lider global în Business Process Management (BPM), prelungește contractul de închiriere pentru spațiul de 3.800 de metri pătrați ocupat în birourile din clădirea H5 aflată în complexul West Gate Business District.

„Un lider global în BPM, care și-a crescut constant prezența pe piața românească, alege să își extindă contractul cu West Gate și demonstrează, dincolo de fidelitatea concretizată în peste 16 ani de prezență alături de noi, calitatea și facilitățile spațiului gazdă, dar și atenția constantă a echipei noastre pentru a oferi cea mai bună experiență partenerilor”, declară Ștefan Tudos, Vicepreședinte, Genesis Property.

West Gate Business District este cel mai important parc de birouri din zona de Vest a Bucureștiului. Birourile se întind pe o suprafaţă închiriabilă de 75.000 mp și oferă locaţii de calitate companiilor interesate de spaţii de birouri integrate, într-un complex cu peste 12.000 mp de spații verzi.

WNS furnizează servicii de BPM către peste 400 de clienți din 10 industrii. La nivel global, compania are 43.000 de angajați. Amprenta companiei acoperă 16 țări, inclusiv China, Costa Rica, India, Filipine, Polonia, România, Africa de Sud, Spania, Sri Lanka, Turcia, Regatul Unit și Statele Unite.

Parcul de birouri West Gate cuprinde cinci clădiri, fiecare dintre acestea cu o suprafaţă utilă de 15.000 mp, cu birouri clasa A, de calitate superioară şi spaţii auxiliare. Toate clădirile din portofoliul Genesis Property sunt încadrate în cea mai ridicată clasă de eficiență energetică – clasa A, au fost certificate BREEAM Very Good încă din 2013 și sunt în procedură avansată de a obține BREEAM Outstanding. De asemenea, parcul pune la dispoziția companiilor restaurante, piscină în aer liber, unitate de cazare de 4 stele, teren de tenis, pistă de alergare şi variate alte facilităţi.

__________

Despre Genesis Property

Genesis Property este unul dintre cei mai importanți proprietari, dezvoltatori și operatori de clădiri de birouri clasa A din România, cu o experiență de aproape 20 de ani în industria imobiliară și primul grup imobiliar din țară care a devenit semnatar și susține promovarea celor 10 Principii ale Pactului Global al Națiunilor Unite (UN Global Compact) privind drepturile omului, munca, lupta împotriva schimbărilor climatice și protecția mediului. Compania deține și administrează YUNITY Park si West Gate Business District cu peste 150.000 de metri pătrați de spații de birouri ocupate de companii importante precum HP, Accenture, Societe Generale, Citibank, Ericsson, Garanti BBVA, Infineon, Luxoft, Yokogawa, Siemens și Alpha Bank, unde lucrează peste 20.000 de angajați.

În 2020, Genesis Property a inițiat IMMUNE Building Standard™, un standard global inovator, care certifică reziliența clădirilor la amenințări pentru sănătate cum este pandemia de Covid-19. Prin IMMUNE™, compania își propune să contribuie sustenabil la crearea clădirilor sănătoase ale viitorului.

Genesis Property si-a luat angajamentul de a-și adapta strategia de investiții și operațională astfel încât să contribuie din plin la susținerea obiectivelor majore ale Comisiei Europene, asumate prin Acordul Ecologic European, de reducere cu 55% a emisiilor de gaze cu efect de seră până în 2030 și atingerea neutralității climatice până în 2050.

Genesis Property este, de asemenea, dezvoltatorul primului campus studențesc privat din România, West Gate Studios, și al unității de cazare de 4 stele Studio One Accommodation Suites.

GenesisProperty.net / LinkedIn/GenesisProperty

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %