Gherghina Bereghianu, bunica vedetă de pe TikTok, face show la Chefi la cuțite

0
106
0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

În această seară, Chef-ii se vor întâlni cu o participantă surprinzătoare în competiția gastronomică: Gherghina Bereghianu, cea mai apreciată bunică din România pe TikTok, vine să-i uluiască pe jurați cu entuziasmul debordant la cei 73 de ani ai săi.

Cu peste 550.000 de urmăritori, care îi apreciază rețetele, mamaia Gherghina se descrie drept ”cea mai virală bunică de pe TikTok”.

Fac videoclipuri cu rețete, plăcinte, gogoși. Nu m-am gândit niciodată că o să-mi placă atât de mult să intru live pe contul meu. Îmi place foarte mult această activitate. Știți cum eram până să fac TikTok? N-aveam curaj să fac nimic. Dar succesul de pe TikTok mi-a dat energie, simt că întineresc, nu mă mai doare nimic!”, a declarat cu un zâmbet larg pe buze bunica Gherghina.

În ediția din această seară, Chef-ii au parte și de o cină memorabilă, pregătită… de un primar. Este vorba de Ioan Strugari, primarul comunei Parva, din Bistrița-Năsăud, care va pregăti, alături de fiica sa, un preparat tradițional.

Printre cei care le gătesc Chef-ilor se numără și Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, care vor să arate că pot face o echipă la fel de bună și în bucătărie precum au făcut la America Express.

Cât despre jocul de amuletă, așii gastronomiei vor concura cu Maria Burlacu, cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu și finalistă în cel de-al șaselea sezon al show-ului culinar, iar preparatele vor fi degustate de Alina Ceușan.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %