Helmut Duckadam, legenda vie a sportului rege, vine la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”

0
29
0 0
Read Time:1 Minute, 38 Second

Duminica aceasta, telespectatorilor Kanal D li se pregătește un eveniment media extraordinar. Un invitat de excepție va străluci în lumina reflectoarelor, duminica aceasta, la „40 de întrebari cu Denise Rifai”, editie difuzata la 22:00, la Kanal D, dezvăluindu-ne o poveste de legendă a fotbalului românesc.

Helmut Duckadam, eroul care a scris cu mâna sa istorie alaturi de echipa Steaua, la Trofeul Campionilor Europeni, în anul 1986, vine în această duminică la maratonul de întrebări, în emisiunea moderată de Denise Rifai.

Helmut Duckadam, nume strălucitor în galeria fotbalului mondial, portarul de aur al României, și-a trăit cariera ca un adevărat erou. De la Sevilla, de la vis la realitate, acest om de legendă și-a dedicat viața fotbalului și țării sale. De Steaua București îl leagă cea mai mare performanță din cariera sa, momentul magic în care a devenit un simbol al fotbalului românesc. Cu toate acestea, destinul a avut să-i pregătească și momente dificile, iar Helmut Duckadam a trebuit să părăsească, din nevoie, poarta de la Ghencea la vârsta de doar 27 de ani. A ajuns, astfel, la porțile țării, în postura de maior la Vama Nădlac.  Helmut Duckadam a participat activ la Revoluție.

Cu un palmares impresionant și o carieră de excepție, Helmut Duckadam a colaborat cu Gigi Becali timp de 10 ani în plan sportiv, în calitate de Președinte  de imagine FCSB.

Pe lângă cariera sa în sport, Helmut Duckadam este și un om de familie dedicat. Este căsătorit, are trei copii, iar viața sa este un exemplu de echilibru între pasiunea pentru fotbal și responsabilitățile familiale.

„A fost Corneliu Vadim Tudor salvatorul eroului de la Sevilla?”, „V-a trădat Armata?”, „Câți bani ati câștigat de la Gigi Becali?”, „Ați trădat vreodată în iubire?”, „Ce nu vă place la dvs.?”, „Cât de mult iubiți România?”, „Ați simtit vreodată că nu mai puteți?”, sunt doar cateva dintre întrebările adresate duminica aceasta lui Helmut Duckadam la „40 de intrebari cu Denise Rifai”.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %