Horoscopul runelor pentru Săptămâna Mare. Nativii unei zodii se îndrăgostesc

0
154
0 0
Read Time:2 Minute, 9 Second

Previziunile astrale din Săptămâna Mare aduv vești importante pentru nativii zodiilor vărsător și săgetător.

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit sâmbătă seară la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro, secretele runelor pentru fiecare nativ al zodiacului pentru perioada 10-16 aprlilie 2023.

BerbecPentru Berbec, e un sfat frumos. Le șoptește runa să aibă răbdare, să nu forțeze mâna norocului, deoarece toate surprizele plăcute sunt făcute doar pentru Berbecii care știu să aștepte. E un sfat, dacă vă grăbiți, pierdeți.

Taur –  Taurul va primi vești bune, s-ar putea să primească un cadou surpriză sau o sumă de bani importantă.

Gemeni – În schimb, Gemenii beneficiază de un sfat foarte interesant: schimbați tactica, abordați altfel toate problemele care vă interesează. Atenție, nu e de glumă! Deci, schimbați tactica, Gemenilor. 

Rac – Racul are chef să plece în călătorie sau, dacă nu, unii Raci vor să-și caute un alt loc de muncă. Aici sunt două situaţii: ori schimbarea locului de muncă ori o schimbare de locuință, dacă își pot permite. Dar la fel de bine e valabil și pentru cei care îşi iau o mică vacanță și fug undeva pentru 1-3 zile. 

Leu  –  Leul are o săptămână în care dă lovitura și se va produce un salt calitativ și rapid în existenţa lor.

Fecioară – În schimb, Fecioara să fie pregătită pentru o suită de schimbări chiar din primele zile ale săptămânii următoare, adică ţine de un viitor foarte apropiat. 

Balanță – Iar Balanța începe să devină iubită. O persoană care se gândește intens la o Balanță îi va trimite un cadou minunat. 

Scorpion – Scorpionul a ieșit învingător pe toate planurile. Scorpionul l-a prins pe Vunjo de picior. Deci nativii acestei zodii săptămâna următoare vor fi câștigători pe toate planurile.

Săgetător – Săgetătorul e pe o pojghiță de gheață foarte subțire, deci trebuie să fie extrem de prudenţi. Pojghița aceasta de gheață are două referinţe: prima ar fi epuizarea sau extenuarea din cauza unei munci fără repaus, iar a doua este, pentru cei care urmează să facă o relație, o alegere greșită.

Capricorn  – Capricornul trebuie să-și mobilizeze forțele, pentru că săptămâna viitoare cine intră prin bucătărie pe lângă el dă de bucluc. Adică susține o bătălie furtunoasă cu cei din jur. Sfatul de la rună este: nu mai angajați nicio dispută, nicio bătălie furtunoasă, rămâneți cald și totul se aranjează. 

Vărsător – Vărsătorul numai de dragoste are chef. Apare aici simbolul dragostei, ceva nou, fierbinte, pasional, deci o dragoste nouă. 

Pești – Peștii își pun codița pe spinare. Zodie dublă fiind, unul rămâne la muncă, altul pleacă în concediu. Se anunță o călătorie săptămâna viitoare. 

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %