Iată cum arată noua Sală Polivalentă din Pitești care a costat peste 100 de milioane de lei

0
75
default
0 0
Read Time:57 Second
Pitești Arena, noua sală polivalentă din Pitești, cu o capacitate de apriximativ 6000 de locuri, a fost inaugurată oficial pe 8 decembrie 2022.
Noua Sală polivalentă, construită de CNI și care a costat 102,04 milioane lei, are o capacitate maximă de 5.890 de locuri (inclusiv scaune retractabile/sau locuri în picioare pe terenul de joc în cazul concertelor) și respectă criteriile de omologare ale federațiilor continentale pentru sporturi de echipă indoor (handbal, baschet, volei) pentru organizarea campionatelor și cupelor naționale și internaționale.

Pitești Arena dispune de 48 locuri destinate persoanelor cu dizabilități, cu însoțitor dar și de 6 vestiare pentru sportivi, 2 vestiare pentru arbitri, 2 zone de antrenament și încălzire dotate cu aparate de fitness și forță, zonă de saună și bazine cu apă, zonă de prim ajutor și cabinet medical precum și zona teste anti-doping.
Totodată sunt prevăzute și săli pentru conferințe de presă, mini-studio transmisie, zone administrative și tehnice.
Inaugurarea a fost marcată printr-o competiție națională de karate – Campionatul Național de Karate Ashihara, organizat în colaborare cu Federația Română de Arte Marțiale.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %