Ilinca Obădescu nu va mai prezenta Știrile Kanal D

0
59
0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Ilinca Obădescu pleacă de la pupitrul Știrilor Kanal D. Ultimul jurnal de prânz pe care îl va prezenta va fi în 9 noiembrie 2023.

      „Din data de 10 noiembrie începe un nou <sezon> din viaţa mea. Au fost 10 ani minunaţi şi sunt recunoscătoare colegilor mei pentru suşţinere şi pentru modul în care am evoluat în tot acest timp.  Îmi amintesc cu drag de prima zi în care am pășit în redacția știrilor, de multitudinea de materiale pe care le-am realizat în calitate de reporter, de cele 490 de ediții ale emisiunii <Ce faci în Weekend?> şi de cei peste 3 ani de colaborare cu doctorul Cristian Andrei pentru rubrica <La psiholog>.  Imi va lipsi agitația din redacția de știri, însă știu că decizia de a începe un nou capitol este cea mai bună alegere pentru viaţa mea„, a declarat Ilinca Obădescu.

Ilinca Obădescu a intrat în echipa Kanal D în 2013, în calitate de reporter, este prezentatoare a Ştirilor Kanal D de la ora 12:00, de luni până joi, precum şi realizatoarea şi prezentatoarea rubricii „Ce faci în weekend?”, din cadrul jurnalului principal informativ al Kanal D, şi a rubricii săptămânale „La psiholog”, difuzată în cadrul Ştirilor Kanal D de la 12:00. 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %