Ioan Folfa și Cătălin Voinea au cucerit turneul de dublu RTP 250 CRISTAL CUP 2023

0
66
0 0
Read Time:1 Minute, 38 Second

Ioan Folfa și Cătălin Voinea au devenit duminică, 9 iulie 2023, în premieră, campioni la dublu masculin. Cei doi s-au impus în finala de dublu a turneului RTP 250 CRISTAL CUP 2023, desfășurat la Club Sportiv Galaxy din București.

Ioan Folfa și Cătălin Voinea au reușit trei voctorii în turneul de dublu masculin, care le-au adus titlul RTP 250. În primul tur au trecut de perechea formată din Eduard Predescu și Grecu Michael Titus. În semifinale au eliminat pe principalii favoriti, Luchian Cincu și Valentin Tanasie, iar în finală s-au impus în trei seturi în fața perechii formate din Iulian Dragne și Mihai Cochiorca. Cei doi campioni au jucat în premieră împreună la un turneu de dublu. În urmă cu 33 de ani, Ioan Folfa i-a fost profesor lui Cătălin Voinea, student la Facultatea de Construcții. Astfel, în premieră, un profesor și un student, au format echipă la un turneu RTP și iată că au reușit să devină și campioni. Fiecare dintre cei doi au fost recompensați cu câte 80 lei, câte o sticlă de vin de la Crama Oprișor, trei batoane de ciocolată de la Heidi și trofeul de Campion RTP 250 care vor fi personalizate cu numele lor.

Iulian Dragne și Mihai Cochiorca au fost surpriza turneului de dublu masculin, cel din urmă intrând în turneu pe ultima sută de metri după retragerea din echipă a lui Alin Igescu. Fără să fi jucat vroedată împreună și fără să se cunoască, Iulian și Mihai au reușit să acceadă în finala de dublu unde cu greu au fost învinși în decisiv cu 8-10. Pentru prima lor finală la dublu masculin, cei doi au fost recompensați cu câte 60 lei, o sticlă de vin de la Crama Oprișor și trei batoane de ciocolată de la Heidi. Trofeele de finaliști RTP 250 vor fi personalizate cu numele lor.


A fost primul turneul de categorie RTP 250 organizat în anul 2023 în proba de dublu masculin.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %