Ioana State, invitat special la iUmor. Un jurat îi face complimente savuroase

0
120
0 0
Read Time:2 Minute, 41 Second

Ioana State a acceptat provocarea de a fi invitat special la iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube. Seriile de glume pe care le-a scris special pentru cel mai nou episod al show-ului au fost o pură terapie prin comedie pentru toți cei prezenți în platoul de televiziune, dar și pentru cei din backstage. Delia, Cătălin Bordea, Nelu Cortea și Cheloo au felicitat-o pentru numărul savuros de stand-up, iar laude a primit atât de la prezentatori, cât și de la magicianul Robert Tudor. 

Pășind cu încredere pe scena iUmor, unde a devenit finalistă a sezonului 4 al show-ului, Ioana State și-a început numărul de stand-up în stilul care o caracterizează: simplu, dar cu efect asupra celor care o ascultă! „Mă mai enervează când merg la cumpărături, pentru că mi se pare că sunt oameni care te judecă. Parcă simt o judecată în ochii lor – uneori, ți-e rușine să îți pui anumite produse pe bandă“, a spus invitata, care a povestit cu mult haz și discuția pe care a avut-o cu o vânzătoare din satul ei, după ce a mers să ia lumânări ca să meargă la cimitir.

Râsetele și aplauzele au răsunat atât în platoul de filmare, cât și în backstage, unde erau Șerban Copoț, Dan Badea, concurenții și magicianul Robert Tudor. Printre subiectele abordate de Ioana State s-au numărat avantajele și dezavantajele când participi la o nuntă și ești femeie, dar și episodul în care a rămas blocată în baia din locuința sa. „Vă dați seama că m-am panicat. (…). M-am speriat, simțeam că nu mai pot să respir, ce să fac să ies de aici?!? Zic: «Sun la 112! Să vină să mă salveze, că plătesc taxe». Eu nu mai sunasem în viața mea la 112, nu știam cum se face… Dar, cu ultimele 3 minute de viață, că atât credeam că mai am de trăit, am sunat disperată și prima întrebare a fost: «Numele?», iar în mintea mea era idea: «Hai, să vezi că ăștia ne salvează în ordine alfabetică. Până ajunge la State… m-am dus»“, a spus artista în timp ce hohotele de râs se auzeau.

Cheloo a fost primul care a luat cuvântul, după ce Ioana State și-a încheiat momentul de stand-up și i-a făcut o ofertă în glumă. Ulterior, Cătălin Bordea a lăudat-o pentru performance-ul ei: „Bravo, excelent! Mi se pare că ți-ai găsit vocea și ești absolut minunată! Felicitări! Și să știi că noi o să venim să-ți scoatem periuța de dinți din broască oricând când ai nevoie“.

Carmen Belenesi, aka Karenna, Mihaela Pripici, Mădălin Ghioc și Patrik Cottet-Moine sunt doar patru dintre concurenții care vor urca mâine pe scenă, în cadrul episodului opt cu audiții iUmor. Cum au încercat să obțină like-uri de la fiecare jurat, cine va reuși să intre la votul publicului, întregul număr de stand-up al Ioanei State, dar și glumele făcute de Ionuț Rusu, care l-a impersonat pe Klaus Iohannis în cadrul rubricii „Dacă aș fi președinte“, telespectatorii pot urmări duminică seara, de la 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %