Ionuț Rusu și George Tănase, de la agonie la extaz în America Express – Drumul Soarelui

0
26
0 0
Read Time:2 Minute, 21 Second

Așteptarea a luat sfârșit! America Express, cel mai dur reality show din România, revine la Antena 1, sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 20.00, cu o premieră maraton de cinci zile. Astfel, în săptămâna lansării, show-ul va fi difuzat sâmbătă, de la 20.00 și duminică, de la ora 21.00, iar de luni până miercuri, de la ora 20.30. În cea de-a doua săptămână, America Express revine la tronsonul consacrat: duminică de la ora 21.00 și luni, marți și miercuri de la ora 20.30.

Întrebați cum rezistă în competiție, Ionuț Rusu a recunoscut că ,,sunt foarte mândru de noi că încă mai suntem în viață, la modul cel mai serios. Eu n-am întrecut niciodată limita asta a corpului, până aici. Asta, că ni se oprește inima de șase ori, asta e nimic, pe lângă altele’’. ,,Cred că ne vindem mașinile când ajungem acasă și doar din asta o să trăim’’, a răspuns partenerul lui în această cursă a adrenalinei, George Tănase, adăugând: ,,când crezi că ai ajuns la limita puterilor, realizezi că reziști. Tu nu știi despre tine că reziști, dar oamenii care au gândit conceptul ăsta știu că reziști’’.

,,Eu am impresia că n-o să mai ajungem acasă, că ne împotmolim undeva cu un cameraman după noi și o să ne facem o tabără acolo, cu o statuie în cinstea noastră. Peste 30 de ani, venim înapoi acasă și o să se facă un documentar după noi’’, au mai glumit cei doi concurenți, în stilul lor caracteristic.

Drumul Soarelui se va desfășura, pentru prima oară, pe două emisfere. Concurenții pornesc din Columbia, trec prin Mijlocul Pământului în Ecuador, destinația finală fiind Buenos Aires, Argentina. Pleacă din Medellin, Columbia, fosta reședință a lui Pablo Escobar și trebuie să ajungă în țara lui Messi. Parcursul lor include tot ce are mai interesant de oferit această zonă a Americii de Sud. Misiunile și jocurile sunt gândite în așa fel încât să le ofere atât lor, cât și telespectatorior, o experiență completă. Vor trăi aventura la cote maxime în Columbia, vor cunoaște triburile indigene din Ecuador și vor învăța ce înseamnă pasiunea în Argentina.

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și  iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea, parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România. Aventura lor pe Drumul Soarelui începe sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %