Jurații „Bravo, ai stil!”, impresionați de styling-ul uneia dintre concurentele emisiunii de la Kanal D2

0
37
0 0
Read Time:1 Minute, 20 Second

În fiecare seară, de luni până vineri, de la 19:00, la Kanal D2, show-ul „Bravo, ai stil!” aduce în fața telespectatorilor stiluri vestimentare variate și concurente pline de creativitate. Pe lângă eforturile acestora de a-și exprima individualitatea prin vestimentație și machiaj, feedback-ul juraților este esențial pentru a evalua și încuraja evoluția concurentelor.

În ediția din această seară, difuzată la 19:00, la Kanal D2, cei trei jurați, Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, au fost impresionați de styling-ul unei concurente.

Cu simțul umorului inconfundabil, Maurice a evidenţiat faptul că, deși nu e complet entuziasmat de alegerea cizmelor, consideră, în ansamblu, styling-ul concurenței drept remarcabil.

Este o moimeală acolo, e un <pusău cu mâna>… Este superbisim ce ai făcut în seara această, nu mă omor după cizme, dar îmi place aproape tot,” a exclamat Maurice Munteanu despre look-ul concurentei.

La rândul său, Raluca Bădulescu a adăugat: „Este un lux de excelență Balenciaga. Look-ul pe care l-ai alcătuit astăzi îmi place!” .

Şi  Alexandru Abagiu a complimentat-o pe concurentă cu privire la machiajul ales.  „Îmi place foarte mult partea de beauty… îmi place pentru că ți-ai făcut o față luminoasă, transparentă, care te flatează în adevăratul sens al cuvântului. Acest luciu pe care l-ai dat pe pleoape îți pune cu adevărat ochii în valoare”, a spus acesta.

Cine este tânăra concurentă care a reușit să primească aprecierea juraților și, implicit, 3 steluțe din partea acestora veți putea afla urmărind ediția din această seară a show-ului „Bravo, ai stil!, difuzată la 19:00, la Kanal D2.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %