Luchian Cincu și Andrei Giotoiu au câștigat turneul de dublu RTP 100 Luchian Cincu Trophy 2023

0
65
0 0
Read Time:1 Minute, 59 Second

Luchian Cincu și Andrei Giotoiu au cucerit duminică, 1 octombrie 2023, campioni RTP la dublu masculin, după ce s-au impus în finala turneului RTP 100 Luchian Cincu Trophy.

Luchian Cincu și Andrei Giotoiu, principali favoriți au ultimului turneu de dublu masculin, de categorie RTP 100 din anul 2023, au confirmat statutul de favoriți și s-au impus în cadrul turneului, după trei victorii consecutive, la primul lor turneu de dublu pe care-l joacă împreună. În finală au învins perechea formată din Cristian Dorobanțu și Odysseas Kalantaridis. Dacă pentru Andrei Giotoiu este primul titlu cucerit la RTP, pentru Luchian Cincu, trofeul cucerit chiar la prima ediție a turneului care-i poartă numele, reprezintă al treilea titlu la dublu masculin și al doilea din 2023. Pentru primul lor titlu la dublu, cucerit la RTP, Luchian Cincu și Andrei Giotoiu au fost recompensați fiecare cu câte 100 lei, 100 lei pentru Turneul Campionilor RTP la dublu masculin, câte o sticlă de vin de la Crama Oprișor și câte un trofeu ce va fi personalizat cu numele lor.

Grație acestui succes la prima ediție a turneului care-i poartă numele, Luchian Cincu devine de azi, în premieră Lider RTP la dublu masculin, cu un total de 2930 puncte, devansându-l astfel pe Cristian Gabriel Liahovici.

Cristian Dorobanțu și Odysseas Kalantaridis au bifat prima lor finală RTP din carieră, după ce în sferturi de finală au eliminat pe favoriții doi ai turneului, perechea formată din Toader Patrick și Mircea Dragomirescu. Însă în finală nu au reușit să producă surpriza, cedând meciul în două seturi, scor 8-10, 6-10. La ceremonia de premeire, cei doi finaliști s-au declarat bucuroși și încântați de faptul că au bifat prima finală la RTP. Pentru acest rezultat, Cristian Dorobanțu și Odysseas Kalantaridis au fost recompensați cu câte un premiu în valoare de 65 lei și cu câte 50 lei pentru Turneul Campionilor RTP la dublu masculin unde sunt calificați din postura de finaliști. În plus, au primit și trofeele de finaliști ce vor fi personalizate cu numele lor.

Prima ediție a turneului RTP Luchian Cincu Trophy în proba de dublu masculin a reunit la start 12 echipe. RTP a denumit ultimul turneu de categorie RTP 100 din anul 2023 cu numele lui Luchian Cincu întrucât este primul jucător din istoria RTP care a bifat participarea la 100 turnee RTP în proba de simplu masculin.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %