Lucrările la Pasajul Doamna Ghica merg în ritm de melc și blochează circulația pe Șoseaua Colentina

0
96
2 0
Read Time:1 Minute, 53 Second

Haos general pe cea mai aglomerată șosea din Capitală. Lucrările la Pasajul Doamna Ghica se desfășoară în rotm de melc. Circulația rutieră este dirijată pe sensul de mers spre Bucur Obor, pe linia de tramvai unde trebuie să meargă atât autobuzele STB cele din Voluntari cât și mașinile.

Muncitorii care sudează piesele din tablierul metalic ce trebuie montat în intersecție pentru a continua lucrările la pasaj, lucreză lent și foarte lent. Nu se văd progrese seminficative pe șantierul care a blocat intersecția și a dat peste cap tot traficul din zonă.

Între stația Râul Colentina și Doamna Ghica, cu linia de autobuz 621 poți să faci și 15 minute, atât de prost se circulă.

Iar muncitorii în loc să lucreze în trei schimburi pentru a scurta calvarul șoferilor, ei lucreză în ritmul lor, fără stres și fără a presta și duminica. Iar sâmbăta e zi scurtă.

Începând cu 11 noiembrie și până pe 10 ianuarie 2023, traficul rutier pe Șoseaua Colentina, în intersecția cu strada Doamna Ghica, pe sensul de mers spre Obor, a fost blocat total pe partea carosabilă, pentru lucrările la Pasajul Doamna Ghica.

Circulația tramvaiului 21 va fi întreruptă până pe 23 martie 2023, pe ambele sensuri pentru ca mașinile care circulau pe carosabilul blocat, să circule pe linia de tramvai.

Iată lista cu blocajele anunate de Primăria Capitalei restricțiile pentru perioada 11.11.2022 -10.01.2023 sunt:

  • Blocarea totală a părții carosabile a Sos. Colentina sens spre Obor în intersecția cu Str. Doamna Ghica începând cu 11.11.2022, ora 04:00;
  • Blocare banda 2 bretea Doamna Ghica între Sos Colentina și intrarea pe rampa Petricani;
  • Blocare banda 2 bretea Doamna Ghica între intrarea pe rampă Petricani și Sos Colentina;
  • Întrerupere circulație tramvai pe Sos Colentina, pe ambele sensuri (valabil până pe 21.03.2023);
  • Asigurare trafic auto pe Sos Colentina sens spre Obor pe trei benzi: una de dreapta spre Bvd Lacul Tei și două înainte, spre Obor, pe ampriza liniilor de tramvai;
  • Utilizarea stației de tramvai ca stație comună a STB pentru autobuzele ce vor prelua traficul de călători;

Pasajul de la Doamna Ghica va fi gata abia în august 2023. Lucrările la pasajul de la Doamna Ghica au început în 2018 și aveau termen de finalizare mai 2020.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
67 %
Surprise
Surprise
33 %