Mălina Avasiloaie, detalii din culisele poveștii de dragoste cu soțul său, Alin, la „Duet cu Alexandra” la Kanal D2

0
51
0 0
Read Time:2 Minute, 30 Second

Mălina Avasiloaie, una dintre cele mai îndrăgite artiste ale momentului, a fost invitata Alexandrei Ungureanu în acest weekend, la emisiunea „Duet cu Alexandra”, difuzată la Kanal D2. Dincolo de duetul celor două talentate artiste, cântăreața a oferit detalii din culisele poveștii de iubire cu soțul ei.

              Au interacționat mai întâi pe o rețea de socializare, însă prima oară s-au văzut într-un club de la malul mării, și de atunci au fost nedespărțiți. Din iubirea lor a apărut pe lume micuțul Zian, acum în vârstă de opt luni, care este minunea familiei.

              „A venit la masă și din clipa aia am dansat; era un tumult și o gălăgie în jurul nostru și noi efectiv ne legănam … Eram rupți din context, jur. A fost dragoste la prima vedere pentru amândoi. Nu l-am lăsat să mă pupe, am așteptat să ne vedem în București, după o zi. A fost un fel de basm… În momentul în care a apărut Alin în viața mea, eram chiar după niște dezamăgiri și nici nu-mi ardea. Eram atât de bine eu cu mine.  (…) A venit, mi-a luat inima și aia a fost. I-a luat ceva timp să înțeleagă că meseria mea implică și a fi drăguță cu toată lumea, a fi în mijlocul oamenilor, a pune mâna pe un om, pentru că îmi zice ceva la ureche. Era foarte străin de mediul ăsta… A evoluat mult pe partea aceasta. Dacă nu ar fi fost flexibil din punctul ăsta de vedere nu cred că puteam conviețui”, a povestit Mălina Avasiloaie.

              A visat să fie pe scenă din copilărie și a plecat de acasă în zorii adolescenței pentru a urma un liceu de artă din Bacău. În locurile copilăriei, într-un mic sat din Moinești, Bacău, își găsește liniștea și inspirația. De altfel, îndrăgita artistă și soțul său visează să construiască pentru fiul lor o casă într-un colț de rai al naturii.

              „Îmi e dor în primul rând de curte, pentru că eu am stat la casă, cu cățel, cu pisică. Acum locuiesc în apartament și mi se pare așa că n-am aer. Mi-e dor de mamaia des, pentru că atât mi-a mai rămas. Sunt supărată uneori pe mine când nu ajung acasă… Este sufletul meu. Din toată copilăria (n.r. ea) e creanga aia de care mă agăț și mă duce în alt univers. Îmi aduc aminte de tataia, îmi aduc aminte de plimbările cu sania cu zurgălăi. Mergeam pe dealuri cu calul, cu vacile și de multe ori mă gândesc dacă băiatul meu, Zian, o să aibă parte de toate astea. De asta muncim foarte mult și eu, și Alin. Vreau să îmi permit să iau casa aia a visurilor mele undeva, cu un colț de pădure, că să aibă parte și Zian, măcar așa, zece la sută, din ce copilărie am avut noi. Să putem să luăm un câine, să putem să alergăm prin curte. Mi se pare că aia e frumusețea vieții”, a adăugat Mălina Avasiloaie.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %