Maraton la aniversarea a 29 de ani de la prima emisie live Antena 1

0
56
0 0
Read Time:1 Minute, 51 Second

Campania „Ajut eu!” îi aduce în fața publicului pe acei oameni care încearcă să schimbe lumea. Binele devine misiune și sensul vieții pentru cei care au învățat ce e suferința sau durerea.

În luna decembrie, la Antena 1, cei care fac binele ajung în casele telespectatorilor prin reportajele din campania „Ajut eu!”. Sunt oameni care s-au ridicat și acum vor să îi ajute și pe alții. Platforma ajuteu.ro e locul unde poveștile lor se întâlnesc cu cei care pot ajuta. Telespectatorii trebuie să acceseze site-ul www.ajuteu.ro locul unde își pot încărca și ei povestea sau pot ajuta la rândul lor.

În luna decembrie, poveștile din platformă se transformă în reportaje, de luni până vineri, în Observator, ora 16.00. De la ora 11:50, oamenii generoși care pot să ajute vor fi față în față cu cei cărora le împlinesc visurile. Alessandra Stoicescu va prezenta unele dintre cele mai emoţionante dorinţe și povești înscrise pe platforma www.ajuteu.ro .

„În viață, nu contează de câte ori cazi, ci de câte ori te ridici. Oamenii pe care îi veți cunoaște anul acesta, în campania «Ajut eu!” s-au ridicat și acum vor să îi ajute și pe alții. Sunt oamenii aceia buni care există, discreți și tăcuți de cele mai multe ori, printre noi. Oameni care, de multe ori, fac bine în taină, fără să se laude. Antena 1 adună câțiva dintre acești oameni buni în cea mai de impact campanie a lunii decembrie, „Ajut eu!”, demarată, simbolic, pe 29 noiembrie, în ziua în care Antena 1 sărbătorește începutul său. „Ajut eu!” e despre începuturi și puterea de a face primul pas, cu fruntea sus și curaj. E despre oamenii care o iau de la capăt. Suntem împreună în acest demers și vă lansăm, și anul acesta, provocarea să fiți buni, să fim buni. Să facem binele!” – Alessandra Stoicescu, Președintele Fundației Mereu Aproape.

Campania «Ajut eu!» a transformat sute de vieți, începând cu anul 2019. Printre celebritățile care s-au alăturat an de an, în luna decembrie, demersului Antena 1 și Fundației Mereu Aproape se numără Nadia Comăneci, Ion Țiriac, Inna, Gina Pistol, Răzvan Fodor, Maia Morgenstern, Cristina Ciobănașu, Sorin Bontea, Speak, Marian Râlea, Adriana Trandafir.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %