Marina Almășan, declarații emoționante despre relația cu tatăl său, la emisiunea „În oglindă”

0
84
0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

Echipa emisiunii „În oglindă”, difuzată vineri, de la 22:00, la Kanal D2, continuă să aducă în prim-plan personalitati si subiecte relevante publicului. Marina Almășan, cunoscută jurnalistă și prezentatoare, vine vineri la „În oglindă”, emisiunea moderată de Mihai Ghiță, la Kanal D2. Aceasta a făcut o mărturisire surprinzătoare cu privire la relația complicată pe care a avut-o cu tatăl ei.

Marina Almășan l-a descris pe cel care i-a dat viaţă drept un om aspru și a afirmat că a avut o copilărie lipsită de afectiune din parta acestuia. Într-o remarcă emoționantă, Marina Almăşan a adăugat: „Nu-mi amintesc să mă fi luat vreodată tata în brațe și să mă sărute pe obrajii. Acest gest nu exista în copilăria mea.”

Declaratiile oneste facute de Marinei Almășan la „În oglindă” arată curajul și deschiderea acesteia de a vorbi despre o temă sensibilă și universală – relația cu părintele. Mulți oameni se confruntă cu astfel de experiențe din copilărie și se vor regăsi probabil  în povestea de viaţă a Marinei Almăsan.

„Tata a fost un om aspru cu noi. A fost un mic dictator pentru că a avut o copilarie grea. Nu a stiut sa isi arate dragostea„, a mai adăugat aceasta.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %