Maurice Munteanu, observații tăioase cu privire la styling-ul unei concurente de la „Bravo, ai stil!”

0
61
0 0
Read Time:2 Minute, 6 Second

Cu fiecare apariție de la „Bravo, ai stil!”,  show-ul inspirațional de la Kanal D2, concurentele învață tot mai multe lucruri despre un domeniu extrem de vast, cum este cel al stilului vestimentar. Chiar dacă nu întotdeauna îi multumesc pe jurați cu alegerile lor, concurentele au mereu ceva important de învățat din această experiență.  

 Maurice Munteanu, unul dintre juratii emisiunii Bravo, ai stil!, difuzată pe Kanal D2, și-a exprimat părerea în ceea ce privește styling-ul și machiajul unei concurente oferindu-i acesteia si câteva sfaturi utile pentru viitor. Maurice Munteanu a transmis câteva observații referitoare la aspectul acesteia, punând accentul pe anumite detalii care, în opinia sa, nu se potrivesc în contextul vestimentar prezentat.

În legătură cu fusta purtată de concurentă, Maurice Munteanu a evidențiat neconcordantele stilistice care, în opinia sa, nu se îmbină armonios și nu pun în evidență estetica generală a concurentei: „Fusta mi se pare oribilă, nu urâtă, ci oribilă. Colțurile astea, tip șorț, și partea aceea care e prinsă tip corset acolo, care vine într-un colț de prichinduș, mă agită groaznic la tipul acesta de produs.”

 În continuare, Maurice Munteanu a subliniat importanța combinațiilor adecvate între branduri și produse, precizând că în acest caz, cele două elemente nu se potrivesc împreună.

Problema cea mai gravă este alta, că această geantă city bag motorcycle nu are nicio legătură cu încălțările tip recon niciodată în istorie„, spune Maurice Munteanu despre styling-ul realizat de concurenta de la Bravo, ai stil!

În privința machiajului, Maurice Munteanu a adăugat astfel o perspectivă critică asupra machiajului, exprimându-și opțiunea pentru un aspect mai natural și mai echilibrat: „În partea de sus mi se pare că ești <masca>, că ești prea machiată. E un fel de Lolita, varianta thriller. Mie nu îmi place nimic”.

Cu toate acestea, Maurice Munteanu a oferit și câteva recomandări constructive, sugerând că se poate face ceva cu cămașa și că geanta poate fi adaptată în alte contexte vestimentare. Cu toate acestea, a menționat că geanta nu face parte din categoria pieselor care ar trece proba timpului, iar combinația actuală nu este potrivită.

„Se poate face ceva cu camasa si s-ar putea face ceva cu geanta, desi nu face parte din categoria pieselor care ar trece proba timpului, dar nu in aceasta combinatie„, recomanda juratul de la „Bravo, ai stil! „

Cine este concurenta care intra in vizorul lui Maurice Munteanu veti putea afla urmarind editia din această seara a show-ului „Bravo, ai stil!”, difuzata la 19:00, la Kanal D2.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %