Micuțu de la „Insula de 1 milion”, pasionat de sporturile de contact, s-a luptat în cușcă

0
36
0 0
Read Time:2 Minute, 47 Second

La „Insula de 1 milion”, reality show-ul prezentat de Cosmin Cernat și difuzat la Kanal D, sâmbătă și duminică, de la 21:00, și lunea, de la 20:00, unul dintre concurenți iese în evidență prin statura sa impresionantă, dar și prin povestea sa de viață.

Încă din primul episod, Micutu s-a făcut remarcat încercând să le ofere celor din tabăra sa lecții de prim ajutor, după ce una dintre concurente a fost accidentată. Nu întâmplător a făcut asta, Micuțu este asistent medical. Lucrează în spital, dar este pasionat și de podcasturi, și spune despre el că în Rădăuți (Suceava), orașul  unde locuiește, a devenit o mică vedetă locală.

Micutu impresionează prin statura sa, are 2,10 metri și o greutate de 1,76 kilograme, dar spune că uriașe îi sunt, de fapt, răbdarea și forța interioară. Pe Micuțu îl definesc de asemenea, curajul de a se confrunta cu provocări dure. Acesta a explorat o varietate de sporturi, de la baschet și rugby la skandenberg și lupte în cuscă, acesta demonstrând că este dispus să își depășească limitele.

„Am început cu baschet-ul, sportul care mi-a plăcut cel mai mult, iar după ce m-am lăsat de baschet am făcut și un an de rugby, la Poli Iași. După care am continuat cu sportul de contact în paralel cu skandenberg-ul, care mi-a plăcut și din postura de arbitru. De baschet m-am lăsat pentru că nu am mai avut puterea financiară de a mă susține, stăteam la cămin atunci. M-am lăsat de rugby, am început să muncesc, și eram foarte solicitat la muncă; veneam prea obosit că să mai pot să fac și sport. Dar apoi m-am apucat de sporturi de contact și nebunia mea a fost să lupt în cușcă. Efectiv, la o provocare am răspuns afirmativ, am intrat în cușcă, am demonstrat că pot și vreau și cam aia a fost„, a povestit Micutu, înainte de plecarea în Republica Dominicană.

Experiența trăită în cușcă a fost una „la limită” pentru Micutu, acolo a simțit cu adevărat frica.

 „Mi-a fost teamă! Când am intrat în cușcă am avut o stare de anxietate, dar chestia frumoasă a fost că după ce s-a închis poarta cuștii, nu mai auzeam, nu mai vedeam nimic … aveam mănușile și m-am pornit!  În MMA, în România, am luptat o singură dată și am mai avut  trei-patru meciuri în Republica Moldova. Am vreo cinci meciuri de Kickboxing în România, patru soldate cu  victorii și unul cu înfrângere. În Republica Moldova, am avut patru victorii”, a povestit acesta.

 Aflat acum la „Insula de 1 milion”, Micuțu este hotărât să facă față oricăror provocări și să își demonstreze tenacitatea în fața întregii țări. Concurentul se remarcă prin hotărâre și adesea este și foarte vocal, încercând să se impună.

Nu pierdeți competiția, urmăriți sâmbăta aceasta o nouă ediție a reality show-ului „Insula de 1 milion”, concurenții vor avea de-a face cu capriciile naturii; o furtună le da acesora bătăi serioase de cap. Cum se vor descurca cei 48 de concurenți rămași pe insulă și la ce noi provocări vor fi supuși, vom află urmărind în continuare „Insula de 1 milion”. Reality-ul prezentat de Cosmin Cernat este difuzat sâmbătă și duminică, de la 21:00, și lunea, de la 20:00, la Kanal D.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %