Mihai Petre va juriza în semifinala iUmor de la Antena 1

0
107
1 0
Read Time:2 Minute, 8 Second

Mihai Petre a acceptat provocarea de a juriza semifinaliștii iUmor, alături de Delia, Costel și Cheloo, iar aceştia l-au primit cu mult entuziasm și, împreună, s-au amuzat de fiecare moment derulat pe scena emisiunii de umor.

Semifinaliștii au venit cu cele mai bune numere gândite cu multă atenție și precizie la detalii. Spre deosebire de etapa audițiilor, când concurenții care obțineau minim 3 like-uri intrau la votul publicului, în semifinală, nu se va mai întâmpla acest lucru.

În urma unei analize minuţioase, cei patru jurați vor desemna câştigătorul. Cine i-a impresionat cel mai mult pe Delia, Mihai Petre, Costel și Cheloo și cum s-au descurcat toți semifinaliștii, telespectatorii pot afla urmărind ediția de duminică, difuzată de la 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Mihai Petre a venit la platoul de filmare iUmor direct de la aeroport, unde a fost așteptat ca un star internațional de una dintre echipele show-ului. Reporterul special l-a întâmpinat cu o pancartă mare și verde, în formă de inimă pe care era scris următorul mesaj: „Mihai Petre, juratul suprem“. „Ce surpriză! E prima dată când primesc o inimioară! Sunt onorat, mulțumesc frumos! S-au întâmplat numai lucruri frumoase! Vin de la Campionatul Mondial – România este vicecampioană mondială de tineret la dans, direct la Campionatul national de umor (n.r.: semifinala iUmor), a mărturisit antrenorul de dansuri.

La scurt timp după ce a ajuns la masa juraților iUmor, pe Mihai Petre l-au copleșit o serie de trăiri și a ținut să împărtășească totul cu ai lui colegi: Delia, Costel și Cheloo. „Am emoții, simt o responsabilitate fantastică! Trebuie să livrez astăzi enorm, a spus Mihai, care a fost încurajat imediat de jurata emisiunii.

Apariția lui Mihai Petre la iUmor a fost comentată de cei trei jurați permanenți. „Este foarte prezentabil! A venit țiplă. Îți venea să tai funda și să-l scoți din cutie“, a declarat  Costel, iar Delia a făcut următoarele precizări: „El este cireașa de pe tortul juraților! El este tortul juraților! (…). Nu mai pot cu atâta perfecțiune, îmi vine să-i dau cu ciocolată pe față, să-l legăm de scaun

Semifinaliștii sezonului 13 iUmor sunt: Zametheea, Mihaela Ionașcu, Raluca Alexandra Strugaru, Nick Bodea, Silviu Dobre, Domnul Victor, Ivan Liulenov și Sid Singh. Momentele integrale realizate de aceștia și, desigur, cine va obține trei „Thumbs up“, telespectatorii pot afla în cadrul ediției difuzate duminică, 27 noiembrie, începând cu ora 20:00 pe Antena 1 și AntenaPLAY. La finalul ediției, Delia, Mihai Petre, Costel și Cheloo vor desemna câștigătorul semifinalei iUmor, sezon 13.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %