Mircea Trocaru și Cătălin Ionuț Burcea, campioni RTP în premieră, la dublu masculin

0
26
0 0
Read Time:1 Minute, 53 Second

Mircea Trocaru și Cătălin Ionuț Burcea au cucerit duminică, 8 octombrie 2023, la Club Sportiv Galaxy, turneul de dublu masculin RTP 250 EXCLUSIV NEWS CUP, ultimul turneu de categorie RTP 250 din anul 2023.

Mircea Trocaru și Cătălin Ionuț Burcea, au devenit în premieră campioni RTP la dublu masculin, la primul turneu la care au participat ca și echipă. În primul meci s-au impus în fața perechii formate din Laurențiu Slosman și Cristi Nedelcu, iar în semifinale i-au eliminat pe principalii favoriți, Luchian Cincu și Andrei Giotoiu. În finală, s-au impus contra favoriților doi ai turneului, Ioan Folfa și Tudor Răzvan Andrei. Deși au început cu stângul  finala de dublu, pierzând primul set cu 6-10, Trocaru și Burcea au reușit să se impună la limită în setul doi cu 10-8, iar în setul trei au prins curaj și s-au impus cu 10-6.

Trocaru și Burcea au fost recompensați cu câte 100 lei fiecare, o sticlă de vin de la Crama Oprișor și trofeul de campioni RTP 250 ce vor fi personalizate cu numele lor.

În timp ce Trocaru a reușit dublu la RTP 250, cucerind în acest an titlul atât la simplu cât și la dublu, pentru Ionuț Burcea este prima finală RTP în care se califică și primul titlu cucerit în circuit. Trocaru mai are în palmares un titlu la RTP 100, două finale pierdute la RTP 100 și două finale RTP 1000 Și RTP 500, la dublu, ambele pierdute. Prima cu Mădălin Mocanu și a doua alături de Daniel Goidescu.

Ioan Folfa și Tudor Răzvan Andrei, desemnați favoriți numărul doi ai turneului de dublu masculin, au fost foarte aproape de a deveni campioni RTP la 250. După două victorii clare și un început în forță în finală, lucrurile s-au complicat în setul doi pe care l-au pierdut la limită. Vântul le-a creat mai multe probleme decât adversarilor și au pierdut finala. Ioan Folfa și Tudor Andrei au fost recompensați cu câte 70 lei, o sticlă de vin de la Crama Oprișor și trofeele de finaliști ce vor fi personalizate cu numele lor de câtre Leonte Cupe și Trofee, partenerul oficial al RTP.

Opt echipe au participat la ultimul turneu RTP 250 din anul 2023.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %