Monica Tatoiu, dezvăluiri bombă despre tatăl șoferului drogat: M-a amenințat că mă omoară!!!

0
98
0 0
Read Time:4 Minute, 5 Second

Monica Tatoiu face dezvăluiri halucinante despre tatăl lui Vlad Pascu, tânărul de 19 ani care sâmbătă a intrat cu mașina într-un grup de tineri în Stațiunea 2 mai și a ucis o fată și un băiat.

Monica Tatoiu a declarat la România TV că Mihai Pascu, tatăl șoferului drogat, a avut procese cu soțul ei.

Îl știu de când era mic, avea 3-4 ani. Tatăl lui amenința că ne omoară, că ne face, că ne drege cu el de mână. Avea exact aceeași coafură, aceeași atitudine pe care o are copilul acum. Ne amenința pentru că îl împiedicam să pună mâna pe pepiniera Bucureștiului. Voiam să salvăm un parc, niște copaci, niște păsări. Am avut trei sau patru ani procese cu el. Soțul meu s-a îmbolnăvit grav atunci. Până la urmă l-a dovedit, dar atenție! Acest om, tatăl acestui copil… copilul nu are nicio vină. Tatăl acestui copil a încheiat o afacere de 17 milioane de euro cu bani cash în fața unui notar care ulterior în 2017 a fost trimis în judecată și condamnat. Am trimis documente la spălarea banilor și nimeni nu s-a deranjat. Nu ne punem întrebări că acești părinți au niște relații care îl vor salva pe acest copil de pușcărie? Și nu-i interesează de cei doi copii morți? Trăim într-o țară înfiorătoare. Acești oameni au ucis doi copii prin copilul lor și și-au ucis și copilul”, a transmis Monica Tatoiu la România TV.

Monica Tatoiu s-a declarat uluită de declarația avocatei care a spus că Vlad Pascu nu provine dintr-o familie înstărită.

Am spus că sunt oameni simpli, oameni care nu au crescut un copil răsfăţat căruia i-au dat bani pentru droguri”, a declarat avocata lui Vlad Pascu.

„Cum să spui că n-ai bani?? Ce concluzie pot să trag eu? Că cineva, undeva, îi protejează. Iar copilul a învățat la 19 ani că așa se trăiește în România când ai mama și tata protejați. (…) Tatăl lui mă amenința și mă înjura pentru că am îndrăznit să nu-l las să pună mâna pe un parc. La voi în emisiune am pomenit de el acum vreo 3-4 ani într-un alt context. Este domnul Pascu cu 17 mil. euro cash încasați în fața unui notar care, după o perioadă, a fost anchetat de DNA și condamnat. Banii au fost de la niște investitori din Sicilia, din Catania, unde probabil o să-l trimită și pe fii-su după ce-l scapă”, a mai declarat Monica Tatoiu.

Jurnaliștii de la stiripesurse subliniază că „mama acestuia, Miruna Pascu, apare pe site-uri de imobiliare, acolo unde proprietarii își vând direct bunurile (www.directproprietar.ro). Astfel, aici apar la vânzare două terenuri din zona Parcului Herăstrău și de pe Șoseaua Petricani.”

Mihai Pascu a și postat un clip alături de Vlad, care se afla la volanul unei decapotabile și spuneam că se află în localitatea Vama Veche. Pe de altă parte, la adresa unde locuiește Vlad Pascu apare cu sediul social firma Bauhaus Factory S.R.L., conform stiripesurse.ro.

În februarie 2022, Vlad Pascu a fost prins cu substanțe interzise și DIICOT a deschis un dosar penal pentru infracțiunea de deținere de droguri de risc, fără drept, în vederea consumului propriu.

”Astfel, coroborând procesul-verbal de depistare întocmit la data de 03.02.2022 cu concluziile raportului de constatare tehnico – științifică, judecătorul de cameră preliminară constată că intimatul ##### ##### – #### a deținut, în vederea consumului, 0,68 g cannabis faptă ce întrunește elementele constitutive ale infracțiunii de deținere fără drept de droguri de risc pentru consum propriu prev. de art. 4 alin. 1 din Legea nr.143/2000, sancționată cu pedeapsa închisorii de la 3 luni la 2 ani sau amendă.”, se arată în documentul citat anterior.

După aproape un an de cercetări, pe data de 21 decembrie 2022, procurorii au renunțat să-l urmărească penal.

Au invocat, printre altele ”cantitatea mică de droguri de risc deținută, faptul că suspectul a avut o atitudine sinceră, precum și existența unei disproporții vădite între cheltuielile pe care le-ar implica desfășurarea unui proces penal și gravitatea urmărilor produse sau care s-ar fi putut produce prin săvârșirea infracțiunii, procurorul a apreciat că nu există un interes public în urmărirea în continuare a suspectului, impunându-se soluția de renunțare la urmărirea penală.”

Când a închis dosarul, DIICOT nu i-a impus lui Vlad Pascu să urmeze vreun program de consiliere, pentru a renunţa la consumul de droguri. Soluția DIICOT a fost confirmată de Tribunalul București: „Urmările care s-ar fi putut produce din perspectiva afectării sănătății publice au fost reduse, elementul material (deținere) nefiind în măsură să releve un mod elaborat de comitere a faptei, prin mijloace de natură să indice un pericol social ridicat”.

Vlad Pascu a scăpat de proces și nici nu a fost obligat să ia măsuri pentru a sta departe de substanțele interzise.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
25 %
Angry
Angry
75 %
Surprise
Surprise
0 %