Moș Crăciun trece pe la AM ȘI EU – tot ceea ce este mai bun pentru copilul tău

0
108
0 0
Read Time:2 Minute, 3 Second

Jucăriile însoțesc copilul din primele zile de viață. Ele sunt o parte integrantă a creșterii, dezvoltării, relațiilor și învățării. Aproape toți oamenii își amintesc prima jucărie din copilărie. Căci copiii iubesc jucăriile și nu au niciodată prea multe. În plus, producătorii se întrec în soluții mai noi, mai imaginative sau mai educative, pentru a satisface gusturile celor mai mici.

Când întrebi un băiat sau o fată la ce cadou visează de Crăciun, sau cu orice altă ocazie, numele jucăriei preferate este de obicei răspunsul. Merită să îndeplinești dorințele acestora, iar să oferi unui copil o jucărie este una dintre cele mai simple modalități de a o face.

Universul copiilor – ce jucării poți alege pentru copilul tău?

Prin joc, copilul învață multe abilități noi – ajunge să cunoască lumea, își modelează obiceiurile potrivite, îi imită pe adulți, își aprofundează cunoștințele și își petrece timpul în mod plăcut. Merită să ajuți un copil mic sau unul mai mare în dezvoltarea lor, selectând cu atenție jucăriile și accesoriile cu care se joacă în fiecare zi.

Nu orice jucărie care arată frumos este valoroasă și sigură pentru un copil. În magazinul AM ȘI EU, în universul copiilor, vei găsi doar produse ale celor mai buni producători. Gama de jucării include, printre altele, cărți de colorat, covoare de joacă, jocuri puzzle , jocuri educative, jucării din lemn, vehicule și  locuri de joacă, precum o bucătărie de jucărie, o piscină uscată cu bile sau un cort de joacă pentru copii

Jucăriile sunt foarte populare, iar clienții sunt bucuroși să revină după prima achiziție. Răsfoiește oferta magazinului de jucării și vezi cât de repede poți alege ceva special pentru copilul tău dintre atâtea produse.

Jucării de la Moș Crăciun– tot ce e mai bun

Te întrebi ce jucării vor fi cele mai bune pentru un copil? În primul rând, trebuie să știi că acestea trebuie să se potrivească vârstei copilului. În magazinul AM ȘI EU poți alege jucării de pluș sau un covor cu străzi, potrivite pentru cei mai mici și chiar o trotinetă copii 2 în 1 sau o bicicletă copii, pentru cei care vor să aibă parte de aventuri în aer liber.

Poți alege jucării Montessori sau cărți educative, acestea având grijă de dezvoltarea învățării copiilor sau un leagăn de interior pentru copii, unde fiecare se poate liniști și relaxa pe parcursul zilei.

Nu uita, Moș Crăciun trebuie să aducă cele mai frumoase jucării, dar acestea trebuie să aducă o valoare reală copilului și să fie potrivite vârstei acestora.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %