Muzeul Național Cotroceni organizează o nouă ediție Cotroceni Summer School

0
65
0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

Muzeul Național Cotroceni organizează, în perioada 18 iulie – 11 august 2023, între orele 10:00 -12:00/13:00, a patra ediție a Cotroceni Summer School, un proiect de educație non-formală adresat copiilor cu vârste cuprinse între 8 și 14 ani.

Pe parcursul a patru săptămâni, copiii sunt invitați să participe la ateliere creative de educație pentru patrimoniu, care le vor oferi prilejul să descopere patrimoniul material și imaterial al Muzeului Național Cotroceni, dezvoltându-și, în același timp, abilitățile de comunicare și de interacțiune, spiritul artistic și creativitatea.

Cele patru ateliere se vor desfășura, fiecare, pe parcursul a 4 zile, timp de 4 săptămâni. În cadrul acestora participanții vor descoperi, cu ajutorul trainerilor specialiști ai Muzeului Național Cotroceni, câte o meserie specifică muzeului: cercetător, ghid, curator sau restaurator. Fiecare modul va avea un număr maxim de 20 de participanți (numărul minim este de 6 persoane).

Cele 4 ateliere se vor desfășura astfel:

  • Atelierul de cercetare – 18 – 21 iulie
  • Atelierul de ghidaj – 25 – 28 iulie
  • Atelierul de curatoriat – 1 – 4 august
  • Atelierul de restaurare – 8 – 11 august

Participarea la ateliere este contra cost și se face prin completarea formularului de înscriere, disponibil pe site-ul Muzeului Național Cotroceni, la secțiunea Proiecte culturale/Proiecte educaționale/Cotroceni Summer School IV. Înscrierile încep pe 4 iulie 2023.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %