Noua Românie caută români serioși și curajoși care vor să scape țara de hoți

0
150
2 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Noua Românie, singurul partid din țară format din tineri neafiliați politică, care nu primește traseiști politici și membri din alte partide, caută români serioși și curajoși care vor să scape țara de hoți.

Dacă ai minim 18 ani, nu ai mai fost în alt partid, cel puțin nu în ultimul an, ești sătul de actualii politicieni și vrei cu adevărat altceva pentru țara ta, Noua Românie îți oferă șansa de a te implica pentru a schimba ceva în România.

Toți românii care nu mai vor să fie conduși de politicieni corupți și incompetenți, trebuie să vină alături de echipa PNR, pentru a pregăti alegerile din anul 2024.

Noua Românie a fost înființat în data de 17 iunie 2015, când Tribunalul Bucureşti a decis înfiinţarea PNR, primul partid din România creat de la zero, de către Sebastian Popescu, Cosmin Grancea, Dan Truţia şi Cristian Drăghiceanu.

În prezent, PNR are 50 de Organizații Locale iar până azi, peste 50,000 de români au trimis cerere de înscriere în Noua Românie.

Vino şi tu alături de Noua Românie dacă doreşti să devii noul lider al ţării. Să participi în alegeri şi să poţi să ai atribuţii legale pentru a produce schimbare în ţară.

Înscrie-te în PNR accesând acest link: https://partidulnouaromanie.ro/social/signup

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %