Noua Românie cere demisia lui Iohannis și a Guvernului pentru eșecul României în Schengen

0
90
0 0
Read Time:1 Minute, 34 Second

Președintele Partidului Noua Românie, Sebastian Popescu cere public, demisia lui Klaus Iohannis din funcția de Președinte al României cât și demisia întregului Guvern condus de Nicolae Ciucă pentru eșecul înregistrat în Consiliul JAI de la Bruxelles, unde Austria a blocat aderarea României la Schengen.

”După 11 ani de așteptări, promosiuni și minciuni, a venit un eșec anunțat din cauza actualilor lideri politici care nu au niciun cuvânt de spus în Uniunea Europeană. Nici Iohannis și nici Guvernul Ciucă nu au fost în stare să se impună în fața Austriei care a făcut din nou jocurile și și-a impus voința, ținând în continuare România la ușa Schengen pentru ani de zile. Eșecul de azi se datorează actualului Președinte al României aflat în funcție de opt ani de zile și al actualilor lideri politici și miniștri. România merită să fie în Schengen iar românii merită să fie tratați în mod egal cu toți europenii. Urmare a eșecului de azi din consiliul JAI, în calitate de Președinte al PNR cer public demisia lui Iohannis și a Guvernului Ciucă. Au dovedit încă odată cât de incompetenți și inutili sunt pentru România. Trebuie organizate urgent alegeri anticipate, cu astfel de politicieni la cârma țării ajungem la sapă de lemn”, a declarat Sebastian Popescu, Președintele PNR.

Noua Românie a fost înființat în data de 17 iunie 2015, când Tribunalul Bucureşti a decis înfiinţarea PNR, primul partid din România creat de la zero, de către Sebastian Popescu, Cosmin Grancea, Dan Truţia şi Cristian Drăghiceanu.

În prezent, PNR are 50 de Organizații Locale iar până azi, peste 50,000 de români au trimis cerere de înscriere în Noua Românie.

Vino şi tu alături de Noua Românie dacă doreşti să devii noul lider al ţării. Să participi în alegeri şi să poţi să ai atribuţii legale pentru a produce schimbare în ţară.

Înscrie-te în PNR accesând acest link: https://partidulnouaromanie.ro/social/signup

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %