Noua Românie organizează un turneu de tenis pentru a încuraja românii să facă sport. Participarea este gratuită

0
50
0 0
Read Time:2 Minute, 36 Second

Noua Românie va aniversa cei opt ani de la înființare, într-un mod inedit, îndemând românii să facă mișcare. Pe 17 iunie 2023, PNR și Asociația Romanian Tenis Premium vor organiza turneul de tenis PNR OPEN CUP. Acesta este o inițiativă care încurajează românii să facă sport și să adopte un stil de viață sănătos. Organizat la nivel național, turneul este deschis tuturor celor interesați să joace tenis de câmp. Participarea este gratuită. Participanții primesc diplome de participare, puncte RTP, iar finalistul și campionul, trofee RTP.

PNR OPEN CUP are drept scop promovarea și încurajarea practicării sportului în România. PNR dorește să sublinieze importanța unui stil de viață sănătos și valorile sportului în comunitate.

PNR OPEN CUP reprezintă o oportunitate deosebită pentru jucătorii talentați de tenis din România de a-și demonstra abilitățile și de a se măsura cu alți sportivi pasionați. Turneul încurajează dezvoltarea și promovarea talentelor locale, punându-le în lumină și oferindu-le o platformă pentru a-și arăta potențialul.

Toți iubitorii de tenis de câmp, sunt invitați pe 17 iunie 2023 la TENIS OPEN DAY. 

PNR OPEN CUP va fi primul proiect major organizat de Asociația RTP în colaborare cu PNR pentru susținerea dezvoltării tenisului de câmp în România și încurajarea românilor de a face sport.

Pot participa la PNR OPEN CUP toți cei care joacă tenis sau vor să se apuce de jucat tenis de câmp, cu condiția să aibă minim 18 ani împliniți.

FĂ-ŢI CONT DE JUCĂTOR ÎN CIRCUITUL RTP. CONTUL ESTE GRATUIT.

Înscrierile se fac până cel târziu pe 16 iunie 2023, ora 12.00, la email office@tenispremium.ro sau la telefon: 0721059141 sau prin contul de jucător, direct pe site-ul www.tenispremium.ro.

Pe 16 iunie 2023 la ora 15.00, se va realiza tragerea la sorţi a tablourilor de concurs, prin transmisie video live pe pagina de facebook a Romanian Tenis Premium.

Turneul se va organiza la următoarele probe:
– Simplu masculin – tablou de 64 jucători
– Simplu feminin – tablou de 32 jucătoare

RTP asigură terenul de joc, live score, fotografie oficială la fiecare meci, arbitru pentru fiecare meci, plus mingi de joc. Fiecare jucător primeşte la fiecare meci jucat, apă, banană şi un baton energizant.

Toate meciurile se dispută în sistem super tie break până la 10, cu diferență de două puncte, două seturi din trei.

PNR OPEN CUP este un turneu oficial, recunoscut de RTP, introdus în calendarul oficial din 2023, în cadrul căruia se acordă puncte RTP.

Pentru fiecare punct câștigat în meci, jucătorul va primi 10 puncte RTP.

Un aspect remarcabil al turneului PNR OPEN CUP este că participarea este permisă tuturor celor care doresc să joace tenis de câmp, și este în mod gratuit. Această abordare deschisă și inclusivă încurajează românii să-și descopere pasiunea pentru tenis și să experimenteze bucuria competiției într-un mediu prietenos și non-competitiv.

Organizarea acestui turneu de tenis la aniversarea opt ani de la înființarea Partidului Noua Românie adaugă un motiv de sărbătoare și mândrie pentru toți participanții. În același timp, acest eveniment subliniază angajamentul partidului și al asociației de a promova sportul și sănătatea în comunitatea românească.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %