Noua Românie sărbătorește opt ani de la înființare

0
78
0 0
Read Time:2 Minute, 9 Second

Partidul Noua Românie sărbătorește astăzi, împlinirea a 8 ani de la înființare. Au fost opt ani grei, plini de încercări dar și de speranțe care ne determină să continuăm lupta.

În data de 17 iunie 2015, în contextul unei nevoie acerbe de schimbare și de a aduce o nouă viziune în peisajul politic românesc, Partidul Noua Românie a fost fondat de patru tineri care nu mai făcuseră politică, cu determinarea de a contribui la dezvoltarea societății românești.

”Acestă aniversare marchează o etapă importantă în istoria PNR și ne oferă o oportunitate de a reflecta asupra parcursului nostru și de a exprima recunoștința față de toți cei care au contribuit la dezvoltarea partidului. În urmă cu 8 ani, am pornit într-o călătorie îndrăzneață, cu dorința de a aduce o schimbare autentică în peisajul politic românesc. Am fost motivați de convingerea că România are nevoie de un nou tip de lideri, dedicați și onești, care să pună în prim-plan interesele cetățenilor și să construiască o societate mai justă și prosperă. De-a lungul acestor 8 ani, am depus eforturi susținute pentru a consolida și extinde prezența Partidului Noua Românie în întreaga țară. Astăzi, suntem mândri să spunem că avem 50 de organizații locale. Fiecare organizație locală reprezintă un pilon solid în construirea unei Românii mai bune și mai puternice. În această zi aniversară, aș dori să transmit sincere mulțumiri tuturor membrilor partidului și susținătorilor noștri pentru contribuția lor valoroasă și pentru angajamentul lor fără rezerve față de Partidul Noua Românie. Sunteți cei care ne inspiră și ne motivează să mergem mai departe, să continuăm lupta pentru o Românie mai bună. Partidul Noua Românie va rămâne un reper de integritate, inovație și determinare în peisajul politic românesc. Vom continua să lucrăm alături de cetățeni și să construim parteneriate solide pentru a face față provocărilor și pentru a realiza visul unei Românii mai puternice și mai unite.La mulți ani, Partidul Noua Românie!”, a declarat Președintele PNR.

Unul dintre momentele deosebit de importante în istoria Partidului Noua Românie a fost în anul 2019, când am înscris în cursa prezidențială cel mai tânăr candidat din istoria României, Sebastian Popescu. Această inițiativă a reprezentat o viziune puternică și curajoasă, în care am arătat că suntem pregătiți să aducem schimbarea prin tineri lideri determinați și dedicați.

Ne străduim să fim un partid care ascultă vocea oamenilor, care răspunde nevoilor și preocupărilor lor și care acționează în interesul lor superior. Ne-am angajat să fim un catalizator al schimbării și să construim o societate în care fiecare român să aibă șanse egale și oportunități de dezvoltare.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %