Noul sezon „Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat”, revine de luni la Kanal D2 și Radio Impuls

0
16
0 0
Read Time:1 Minute, 22 Second

Cel de-al doilea sezon al matinalului „Dimineața pe doi cu Greeg si Cernat” începe pe 4 septembrie, la ora 07:00, aducând cu sine o atmosferă plină de voie bună, dialoguri captivante, selecţii muzicale inspirate, invitaţi speciali și cele mai proaspete știri ale zilei.

Cosmin Cernat, Greeg si Nadina Zisu au revenit din vacanță cu forțe proaspete și sunt gata să aducă în atenția ascultătorilor cele mai interesante subiecte de disecat și atmosfera dimineților între prieteni.

„Ne-am întors din vacanțe, iar ceasul meu biologic e in alertă, pentru că luni dimineață, la 07:00, voi fi din nou in direct, alături de colegii mei, la <Dimineata pe doi>! Vă astept sa ne fiti alături, să începem zile frumoase, cu spor, împreună „, a spus Cosmin Cernat.

„Abia așteptăm sa începem noul sezon, vacanța face loc bucuriei de a fi in platoul emisiunii si alături de telespectatorii Kanal D2 si ascultătorii Radio Impuls! Așadar, de luni, vă dăm trezirea de la 07:00!”, a adăugat Greeg.

„Mă așteaptă Stirile de la <Dimineata pe doi>, dar si eu pe ele! De luni venim cu forte proaspete, cu energie si cu noutatile zilei!”, a spus Nadina Zisu.

„Dimineaţa pe Doi cu Greeg și Cernat” a fost o adevărată surpriză pentru telespectatori și ascultători de la lansarea postului Kanal D2. Această emisiune unică prin abordarea îndrazneata de continut, a adus împreună publicul de televiziune și de radio, oferindu-le telspectatorilor si ascultatorilor o experiență captivantă. Cosmin Cernat și Greeg pun în valoare experiența lor vastă în media și pasiunea pentru discuții interesante, în timp ce Nadina Zisu aduce știri proaspete într-un mod inconfundabil.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %