O armată de vedetele îi vor lua la roast pe jurații Stand-Up Revolution

0
63
0 0
Read Time:3 Minute, 15 Second

Celebrities Twist este ediția specială care dă astăzi startul programului de sărbătoare ce va dura toată săptămâna aceasta la Antena 1! Nicoleta Luciu, Cuza, Ioana Ginghină, Dorian Popa, Mădălina Badea, Maria Constantin, Cătălin Cazacu, Nick de la N&D și Lino Golden sunt invitații care îi vor pune pe gânduri pe jurații Stand-Up Revolution.

Teo, Vio, Costel, Maria Popovici și Dan Badea au primit cu entuziasm vestea galei altfel Stand-Up Revolution, care va fi difuzată astăzi, de la 16:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY. „Prima ediție specială Stand-Up Revolution, bineînțeles, cum putea să fie decât pe inima mea: cu vedete!“, a declarat Teo, iar Dan Badea a mărturisit: „Vrei să vezi și pe altcineva în postura asta! Mă, cum?! O dă bine, n-o dă bine, are emoții. Știu o grămadă din industria muzicală care sunt foarte haioși“.

Maria Constantin, Cuza, Lino Golden, Nick de la N&D și Dorian Popa au confirmat dezvăluirea lui Dan Badea. Cei cinci au venit cu glume pe placul fiecărui jurat și nu s-au sfiit să-i ia la roast pe unii dintre ei. Nici alte vedete din showbiz nu au scăpat de roasturile lor. Pentru mine este foarte important sportul, pentru că trebuie să-mi placă neapărat ceea ce văd în oglindă, motiv pentru care eu, în fața oglinzii, mi-am pus două șaorme și două gantere de câte 20 de kilograme. Trebuie să aveți o dietă echilibrată și mare atenție, fraților! Asta nu înseamnă să țineți într-o mână o pizza și în cealaltă, o altă pizza cu care să echilibrați balanța., a spus Dorian Popa, iar momentul său integral, dar și numerele celorlalți invitați, telespectatorii le pot urmări azi, de la 16:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Apariția Mădălinei Badea pe scena Stand-Up Revolution a fost de departe cea mai încărcată de emoții. Acestea au atins cote atât de mari, încât, cei cinci jurați s-au simțit ca într-un roller coaster emotional. Dan Badea, soțul ei, a izbucnit în lacrimi la finalul momentului de stand-up. „Mă văd nevoită să recunosc: nu am venit aici să fac un roast. Am venit să văd dacă Dănuț este într-adevăr acolo unde spune că este: la muncă! Dănuț este singurul comedian din lume care plânge la o emisiune de umor“, a spus Mădălina Badea, vizibil emoționată.

Deși celebrul wall era coborât, Nicoleta Luciu a jucat rolul unei moldovence și, având accentul corespunzător, juraților Stand-Up revolution le-a fost imposibil să o recunoască. Ioana Ginghină i-a pus și ea în dificultate pe Teo, Vio, Costel, Maria Popovici și Dan Badea, deși, ea a avut un material în care a dezvăluit că a jucat în multe seriale româneşti.

Cătălin Cazacu a venit la Celebrities Twist cu glume inspirate din propria viață. „Mersul pe două roți nu este pentru toată lumea, că, dacă ar fi fost, ar fi fost plin de motocicliști! (…). O altă chestie care mă deranjează la cei care merg cu trotinetele: merg pe trotuar! În 2022, cine mai merge pe trotuar?! Că trotuarul e pentru mașini, motociclete și cei care își parchează rulotele, a spus multiplul campion la motociclism. Și Cuza a făcut un număr de stand-up tot inspirat din propriile experiențe, convingeri: Știți cum cred eu că o să vină sfârșitul lumii? Dacă încă două vedete din România își fac podcast, vă jur că sar serverele în aer de la YouTube. Ăștia nu se așteptau la un volum atât de mare! Deja toată lumea are podcast… bine, mai puțin Dan Badea.

Cine a creat cel mai emoționant moment și cine a avut cele mai acide glume dintre: Nicoleta Luciu, Cuza, Ioana Ginghină, Dorian Popa, Mădălina Badea, Maria Constantin, Cătălin Cazacu, Nick de la N&D și Lino Golden, telespectatorii pot afla urmărind Stand-Up Revolution – Celebrities Twist azi, de la 16:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %