Patinoarul Allianz-Țiriac Arena găzduiește a cincea ediție a competiției internaționale de patinaj artistic “EduSport Trophy”

0
99
0 0
Read Time:1 Minute, 36 Second

În perioada 11-15 ianuarie 2023, Patinoarul Allianz-Țiriac Arena găzduiește, pentru a cincea oară consecutiv, competiția internațională de patinaj artistic “EduSport Trophy”.

Evenimentul sportiv reunește pe gheața patinoarului peste 240 de participanți din 22 de țări: Africa de Sud, Austria, Bulgaria, Cehia, Chile, China, Emiratele Arabe Unite, Finlanda, Franța, Grecia, Israel, Italia, Lituania, Noua Zeelandă, Polonia, Marea Britanie, România, Serbia, Olanda, Ucraina și Statele Unite ale Americii.

Concursul este organizat de Asociația Clubul Sportiv EduSport, iar sponsorul principal al competiției este Fundația Țiriac. Evenimentul este legiferat și acreditat de Federația Română de Patinaj și de Uniunea Internațională a Patinajului.

Concursul este adresat ambelor sexe, iar sportivii înscriși au vârste cuprinse între 6 și 30 de ani și concurează la următoarele categorii: Seniori, Juniori, Novice, Cadeți, Copii, Recreațional și Adulți.

Evenimentul va debuta în ziua de 11 ianuarie, ora 16:00, cu antrenamentele pentru toate categoriile de vârstă. Programul se va încheia la ora 20:00.

A doua zi a concursului sportiv aduce pe gheață participanții înscriși la categoriile Copii, Cadeți și Novice. Programul se va desfășura în intervalul orar 09:00-20:30.

În data de 13 ianuarie, concursul va începe la ora 09:00 și va dura până la ora 18:00. Pe gheața Patinoarului în ziua de vineri vor concura sportivii înscriși la categoriile Novice.

În ziua de 14 ianuarie pe gheață vor intra patinatorii înscriși la categoria Juniori, iar competiția se va desfășura în intervalul orar 09:00-12:15.

Programul ultimei zile de concurs, 15 ianuarie, se desfășoară în intervalul orar 08:00-21:00 și aduce pe gheață sportivii de la categoriile Juniori, Recreațional și Adulți.

Pe toată durata competiției, publicul va avea acces gratuit, fiind invitat să-i susțină pe participanți din tribunele Patinoarului Allianz-Țiriac Arena situat în Otopeni, Drumul Gării Odăi, numărul 7. Doritorii pot aduce jucării de pluș pentru a le oferi sportivului preferat la finalul numărului său artistic.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %