Paul Christian Tutunaru a cucerit primul său titlu RTP din carieră

0
138
0 0
Read Time:1 Minute, 54 Second

Paul Christian Tutunaru a cucerit duminică, 12 februarie 2023, turneul RTP 100 CUP, după ce l-a învins în finală pe Dănuț Matei. Este primul titlu RTP pentru tânărul jucător care a debutat în circuitul Romanian Tenis Premium în data de 12 iulie 2020.

Paul Christian Tutunaru, desemnat cap de serie numărul 6, a reușit un parcurs de vis, duminică, la turneul RTP 100 CUP, unde a bifat cinci victorii consecutive. Pare că cifra 12 îi poartă noroc, 12 a fost ziua în care a debutat la RTP, 12 a fost ziu în care a ți câștigat primul său titlu RTP. După o semifinală dramatică cu Marius Viorel Pârvan, unde a câștigat setul doi la mare luptă cu 16-14, apoi s-a descătușat în setul trei cu 0-1, în finala cu Dănuț Matei a jucat solid și s-a impus în două seturi. Grație a cestei performanțe, Paul Christian Tutunaru a primit în dar celebra cutie cu 24 perechi de șosete de la Laboratorul de Șosete, o sticlă de vin de la Crama Oprișor, un voucher RTP în valoare de 100 lei pentru Turneul Campionilor RTP 2023 și trofeul campionului RTP 100 ce va fi personalizat cu numele său. Trofeul l-a primit în cadrul ceremoniei de premiere de la sora sa, Vivienne Tutunaru, campioană RTP 100 în anul 2022. Paul Tutunaru a primit și 635 de puncte RTP cadou din partea Președintelui RTP.

Dănuț Matei a bifat a doua finală RTP 100 din carieră, după cea pierdută în 2022 în fața lui Andrei Tiberius Mocanu. A a vut meci greu în semifinală cu Alexandru Ciacoi iar pentru finala cu Paul Tutunaru a rămas fără energie. Pentru această nouă finală jucată, Dănuț Matei a fost recompensat cu un voucher RTP de 50 lei pentru RTP Finals, o sticlă de vin de la Crama Oprișor, 460 puncte RTP cadou și trofeul finalistului ce va fi personalizat cu numele său.Sorin Bădărău, prietenul său, i-a înmânat trofeul la ceremonia de premiere RTP.

Opt jucători au debutat în cadrul circuitului RTP la turneul RTP 100: Damian Viorel Valentin, Alexandru Ciacoi, Daniel Iorga, Dorin Stanciu, Costin Ivan, Răzvan Peicu, Daniel Robert Manta și Marius Vasai.

A fost cel mai mmre turneu RTP 100 din istorie, care a reunit la start 47 de jucători.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %