Piesa de teatru Cock de Mike Bartlett are premiera oficială pe 31 ianuarie, la Metropolis

0
95
0 0
Read Time:1 Minute, 32 Second

 P31 ianuarie, ora 19:00 la Sala Olga Tudorache a Teatrului Metropolis, are loc premiera oficială cu Cock de Mike Bartlett, un spectacol al Teatrului Stela Popescu în regia lui Tony Adam şi scenografia Mădălinei Mihai. În distribuţie: Tudor Cucu Dumitrescu, Cristian Neacșu, Ioana Niculae, Cătălin Frăsinescu.

Piesa lui Mike Bartlett vorbește  despre iubire și despre puterea noastră de a înțelege formele și complexitatea acestui sentiment. Mai presus de toate însă, Cock aduce în fața noastră o serie de întrebări esențiale. Avem curajul să fim, cine suntem cu adevărat? Avem îndrăzneala de a ne trăi propriul adevăr? Suntem în stare să ne asumăm alegerile și să ieşim din zona de confort ?

         Societatea contemporană se schimbă cu rapiditate, iar teatrul contemporan are datoria de a aduce în fața spectatorilor problemele cu care aceasta se confruntă. Astfel, identitatea de gen este astăzi un subiect extrem de actual, care necesită o abordare corectă, pe măsura complexității lui.  Spectacolul Cock aduce în prim plan  triunghiul dramatic de relaționare, în care ne-am aflat fiecare dintre noi, asumându-ne, de cele multe ori inconștient, unul dintre cele 3 roluri: victimă, salvator sau persecutor. Construit într-o structură cinematografică, spectacolul împletește lupta și suferințele personajelor, cu situațiile comice, într-un ritm alert, ce-l va face pe spectator să rămână implicat până la final.

Directorul Teatrului Stela Popescu, actorul Cristian Şofron, declara despre acest spectacol : „Teatrul nostru încearcă şi, credem noi, reuşeşte prin tot ceea ce propune ca noi spectacole, să îşi asume rolul de a aduce în faţa spectatorilor săi DIVERSITATEA, în tot ceea ce are ea mai atractiv în lumea artelor spectacolului. Iar „Cock” este un nou pariu câştigat pe această temă, care sperăm să întrunească şi sufragiile publicului.”

            Să lupți / să renunți?  Să accepți / să refuzi?  Să pleci / să rămâi?

            Răspunsul rămâne a fi dat de fiecare spectator.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %