Plan roșu de intervenție la Crevedia după două explozii devastatoare la o Stație GPL

0
55
0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Două explozii în lanț s-au produs sâmbătă, la o Stație GPL din Crevedia, Județul Dâmbovița. Opt victime, cel puțin o persoană decedată și două date dispărute. Autoritățile au declanșat Planul roșu de intervenție la Crevedia.

Potrivit filmărilor postate de localnici în mediul online, s-au produs două explozii care au declanșat un incediu puternic care a generat un fum negru și dens. Incendiul s-a extins la casele din vecinătatea stației GPL și pe câmp.

Pompierii intervin în prezent cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție la înălțime, trei ambulanțe SMURD, șapte ambulanțe SAJ.

În sprijinul ISU Dâmbovița au fost alocate și 10 autospeciale de stingere, 10 ambulanțe SMURD, o autospecială de intervenție la înălțime și o autospecială CBRN din cadrul ISU B-IF. La locul intervenției se deplasează și elicopterul SMURD.

Persoanele rănite au fost transportate la spitalele Bagdasar și Floreasca din București.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1A, în localitatea Crevedia, județul Dâmbovița, a avut loc o explozie la o stație GPL. Circulația rutieră este blocată total pe DN 1A, fiind deviată prin localitatea Cocani.

Autoritățile au dispus evacuarea localnicior pe o rază de 300 metri.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %