PNR nu participă la alegerile din 9 iunie dar cere românilor să iasă masiv la vot

0
9
0 0
Read Time:2 Minute, 48 Second

Aproximativ 19 mlioane de români sunt chemați azi, 9 iunie 2024, la urne, pentru a-și alege cei 33 de europarlamentari în Parlamentul European, dar și pentru a-și alege aleșii locali, în cadrul alegerilor comasate ilegal de PSD și PNL. Deși PNR a fost respins de la europarlamentare, vă îndemnăm să ieșiți masiv la vot și să le arătați că puterea e cu adevărat la voi. 

Doar prin implicare apare și o schimbare. De aceea, Noua Românie face apel la toți cei 19 milioane de români, să iasă azi din casă și să voteze. E mai puțin important cu cine votați, dar este extrem de important să votați. Votați cu cine doriți, cu cine credeți că vă poate reprezenta mai bine interesele și doleanțele.

Lipsa de la vot face ca nicio scimbare să nu aibă loc. Nu lăsa pe alții să decidă în locul tău. Ai curaj și decide tu ce vrei să se întâmple în următorii patru ani în România.

Iată îndemnul nostru la vot, către români, motivat și inspirat din dorința de fi conduși cu adevărat de oameni serioși și competenți:

Dragi români,

Pe 9 iunie, aveți o putere imensă în mâinile voastre – puterea de a decide viitorul României prin votul vostru. Partidul Noua Românie nu participă la aceste alegeri, pentru că ne-a fost respinsă candidatura la europarlamentare. Cu toate acestea, suntem mai determinați ca niciodată să vă îndemnăm să mergeți la vot. De ce? Pentru că schimbarea reală începe cu voi.

Votul este Vocea Voastră

Fiecare vot contează. Fiecare vot este o declarație clară și puternică despre ceea ce doriți pentru viitorul comunității voastre, pentru viitorul țării noastre. Prin vot, vă exprimați opiniile, susțineți valorile și idealurile în care credeți. Nu lăsați pe alții să decidă în locul vostru. Nu permiteți ca indiferența să pună stăpânire pe voi.

Schimbarea Reală Este Posibilă

Multe dintre problemele cu care ne confruntăm astăzi pot fi rezolvate prin implicarea noastră activă. Alegerile locale și europarlamentare sunt ocazia perfectă de a aduce schimbări pozitive în comunitățile noastre și la nivel european. Cei aleși vor avea un impact direct asupra vieții de zi cu zi – infrastructura, educația, sănătatea, mediul și multe altele. Alegeți lideri care reflectă valorile voastre și care vor lupta pentru interesele voastre.

Responsabilitatea Noastră

În ciuda faptului că Noua Românie nu participă la aceste alegeri, responsabilitatea noastră este să încurajăm participarea masivă la vot. Dacă ne dorim cu adevărat o schimbare în țară, trebuie să demonstrăm că suntem implicați, că ne pasă și că suntem dispuși să ne facem auzită vocea. Alegerile sunt un moment crucial în care ne putem uni pentru a face o diferență.

Apelul nostru către voi

Dragi români, pe 9 iunie, faceți un pas important spre un viitor mai bun. Mergeți la vot, alegeți cu înțelepciune și arătați că vă pasă de viitorul României. Împreună putem construi o țară mai puternică, mai echitabilă și mai prosperă. Fiecare vot contează. Fiecare vot este un pas spre schimbare.

Fii parte din schimbare!

Noua Românie vă îndeamnă să participați masiv la vot pe 9 iunie. Nu lăsați ca această oportunitate să treacă pe lângă voi. Fiți activi, fiți implicați, fiți vocea schimbării. România are nevoie de voi. România are nevoie de votul vostru!

Împreună putem transforma această țară. Împreună putem crea un viitor mai bun pentru toți. Votul vostru este esențial. Haideți să ne facem auzită vocea!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %