Prețul unui balon gastric, pentru femei: Merită banii?

0
416
0 0
Read Time:3 Minute, 17 Second

Pierderea în greutate este un obiectiv pe care îl au în comun tot mai multe femei – în acest context, procedura de slăbire cu balon gastric a câștigat o popularitate tot mai mare și în România.

Ce trebuie să știți despre această opțiune nechirurgicală, minim invazivă pentru obținerea pierderii în greutate? Ce costuri implică? Aflați în articolul de mai jos:

Fără îndoială, o întrebare care apare adesea este legată de costul procedurii. Merită investiția? În continuare, vom analiza prețul procedurii cu balon gastric și vom încerca să prezentăm valoarea acesteia, ca soluție de slăbire.

Costul procedurii cu balonul gastric variază în funcție de mai mulți factori, inclusiv locația clinicii, taxele chirurgului și costul balonului în sine. În România, procedura poate costa în jur de 16.500 lei, cu balonul gastric Allurion – acest program este disponibil în spitalele private din Arad, București, Sibiu și Cluj-Napoca (mai multe detalii la www.balonslabire.ro). Deși aceasta poate părea o investiție semnificativă, este important să luați în considerare beneficiile potențiale și economiile pe termen lung. Să nu uităm că vorbim de un dispozitiv medical modern, a cărui costuri de cercetare și punere pe piață se reflectă în prețul suportat de către toți pacienții.

  • O procedura viabilă

În primul rând, procedura cu balonul gastric oferă o soluție trainică de pierdere în greutate pentru cei care s-au luptat cu excesul de greutate ani de zile. Prin reducerea apetitului și promovarea obiceiurilor alimentare sănătoase, procedura poate duce la o pierdere semnificativă în greutate și la îmbunătățirea rezultatelor generale asupra sănătății. Acest lucru, la rândul său, poate economisi bani, pe termen lung, prin reducerea riscului asociat problemelor de sănătate legate de obezitate. Rapoartele arată scăderi în greutate de 10% (pragul minim), 20% sau chiar și 30% – în cazul celor care au avut doua baloane în mod consecutiv.

  • Creșterea stimei și a încrederii în sine

Mai mult, procedura cu balonul gastric poate duce și la îmbunătățirea stimei de sine și a încrederii în sine pentru femeile care s-au luptat cu supraponderabilitatea. Le poate îmbunătăți calitatea vieții, permițându-le să participe la activități fizice pe care le-ar fi evitat din cauza greutății lor, ceea ce poate duce în cele din urmă la o viață mai împlinită.

  • Economii pe termen lung

De asemenea, este important să luați în considerare economiile de bani, pe termen lung – acestea pot rezulta din pierderea în greutate. Obezitatea și excesul de greutate pot duce la o varietate de probleme de sănătate, cum ar fi boli de inimă și diabet, care pot fi costisitor de gestionat și de tratat. Obținând o scădere durabilă în greutate prin procedura cu balonul gastric, femeile își pot reduce semnificativ riscul acestor probleme de sănătate și pot economisi bani pe asistență medicală, pe termen lung.

  • Pachet de device-uri care va raman dvoastra

Programul Allurion va ofera, pe langa balon, și un set de gadgeturi cu care sa va monitorizati evolutia. Vei avea acces la o platforma special conceputa de echipa Allurion, la care se conectează un cantar electronic cu care va veti cântări periodic și un ceas de mână smart care va analiza activitatea fizică.

În concluzie, în timp ce costul procedurii cu balonul gastric poate părea o investiție semnificativă, este important să luăm în considerare beneficiile potențiale și economiile pe termen lung. Acesta oferă o soluție durabilă de pierdere în greutate pentru femeile care s-au luptat cu excesul de greutate și poate duce la îmbunătățirea rezultatelor generale de sănătate și a calității vieții. Pacienții aleg programul Allurion și pentru că nu implică chirurgie, anestezie ori endoscopie – lucruri la care unele femei nu se pot expune.

Accesați calculatorul online IMC și aflați dacă vă calificați, acum. Începeți această călătorie alături de o echipă dedicată! Programul Allurion este completat de instrumente digitale precum cântarul și ceasul de monitorizare, conectate la aplicația mobilă Allurion. Alături de coachingul nutrițional, veți reuși să maximizați șansele de a pierde rapid și pe termen lung în greutate.

Sursa foto: Allurion / Unsplash

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %