Primarul din Harrow vine diseară la GALA KOMBAT LONDON

0
108
0 0
Read Time:4 Minute, 15 Second
Astăzi este ziua cea mare pentru cei aproape 28 de sportivi campioni și vicecampioni veniți din România, Olanda, Brazilia, Cipru, Republica Moldova, Londra și UK pentru a se lupta pentru prețioasa centură Kombat London. Florin Lambagiu și-a întâlnit ieri adversarul, pe Rodrigo Mineiro-  un luptător brazilian de temut cu 19 victorii în palmares.  John Smith, organizatorul galei, are un oaspete de seamă. Primarul din Harrow vine să vadă gala. 

 

Cum se pregătesc durii din MMA pentru cel mai tare meci

În seara aceasta, la Londra se bate gongul pentru cea mai tare gală KOMBAT LONDON!
Pregătirile sunt în toi la cea de-a doua ediție a galei MMA KOMBAT LONDON care se desfășoară în Harrow- burgul londonez din nord-vestul Londrei, începând cu ora 17.00. 
După aproape patru săptămâni de pregătiri intense, cu o logistică bine pusă la punct de o echipă profesionistă,  John Smith organizatorul evenimentului alături de prezentatorul Dave O’Donnell vor deschide show-ul la care sunt invitați peste 4000 de spectatori. 
28 de campioni și vicecampioni din țări precum Olanda, Brazilia, Cipru, Londra, UK, Republica Moldova se vor lupta pentru centură. De la noi vor urca în ring Marian Rusu, Florin Lambagiu, Marius Munteanu, Sebastian Lataniuc, Marian Lăpusneanu, Anghel Cardos, Andrei Leuștean, Mindaugas Mikaliak, Vlăduț Andrei, Mezdrea Nicolae, Alin Nechita, Zlatev Nikola, Daniel Dragomir, Tolea Ciumac, Constantin Florea, Andreea Gutu.  Nicolai Buceac va fi absent din cauza unor probleme de sănătate. 

Florin Lambagiu: „Vreau să plec cu centura.I-am promis băiețelului meu”

Florin Lambagiu se bate cu un brazilian mondial!
 

Florin Lambagiu și Rodrigo Mineiro

 
Celebrul Rambo din Moldova, Florin Lambagiu,  care la vârsta de 27 de ani este campion mondial la Kickbox cu 17 victorii în palmares, se va bate cu fiorosul Rodrigo Mineiro- un lupător brazilian de 31 de ani, cu 19 victorii în palmares dintre care 17 câștigate prin Knockout. Cei doi și-au dat mâna aseară și s-au fotografiat. „Intru în gală cu gândul să câștig! E a doua oară când particip la Kombat London. La prima gală m-am bătut cu un olandez și am castigat în repriza a doua prin knockout. Diseară mă bat cu Rodrigo Mineiro. E un sportiv bun, s-a mai bătut cu romani, își face bine treaba dar eu fac mult mai bine treaba decât el. Am o superstiție, nu urmăresc meciurile adversarilor. Mă bazez pe mine și nu mă interesează să văd tactica lor”, a spus Florin Lambagiu.
„UN MECI CÂȘTIGAT ÎNSEAMNĂ BUNĂSTAREA FAMILIEI MELE. BĂIEȚELUL MEU MĂ SUȘTINE”
RAMBO din Moldova s-a pregătit asiduu. Trei antrenamente pe zi. Șase zile din șapte! Vrea să plece din Londra cu centura iar cel mai mare susținator al său este familia și băiețelul său.
„Mă pregătesc ca de obicei. Fac încălzirea, încerc să mă odihnesc bine, mă hidratez mult. Când intru în ring, îmi fac o cruce  de fiecare dată. Apoi știu care e scopul meu. Mi-l țintesc de la început: să câștig și să îmi fac fericită familia de acasă. Un meci câștigat însemnă bunăstare pentru familia mea. Orice meci câștigat mă duce spre succes și mă poziționează unde trebuie”, a mai spus Florin Lambagiu, alias Rambo.
Primarul din Harrow va fi prezent la Kombat London
 

 

 

Gala din seara aceasta va avea mulți invitați speciali printre care și primarul din Harrow. Cllr Ramji Chauha vine la invitația lansata de John Smith, organizatorul galei care a avut grijă să aibă asigurată cea mai mare securitate. „Suntem onorați să avem persoane importante la evenimentul nostru. Firma  VIP CLOSE SECURITY va asigura toată paza, avem 30 de agenți de securitate. Totul este safe”, a spus John Smith.
Evenimentul din Londra a fost destul de costisitor financiar

 

Echipa s-a pregătit bine pentru acest eveniment care va găzdui peste 4000 de spectatori. Vor fi 70 de mese VIP, 3 baruri cu răcoritoare disponibile, dintre care unul în exterior, 3 tone de gheață, 5000 de băuturi răcoritoare, 4 sortimente de whisky,  4 tipuri de vin și 4 mărci de bere. 

 Organizatorii au asigurat echipamentele sportive pentru toți sportivii, un bucătar care s-a ocupat să le prepare mâncăruri alese, li s-a pus la dispoziție transport VIP, cazare la hoteluri de 4 stele din Londra, deplasarea cu avionul și toate cheltuielile pentru această gală.

John Smith- organizator Kombat London

 
 
De la KOMBAT LODON va lipsi Nicolae Buceac. A avut probleme de sănătate 

Foto: Nicolai Buceac

Din păcate de la gala KOMBAT LONDON  va lipsi Nicolai Buceac. „Gala pe care o organizez este destul de complexă. Am ales, din România, dintre cei mai buni sportivi, pentru a le prezenta imaginea și în afara țării. Am căutat sportivi complecși, talentați, serioși, motivați și care doresc să-și arate imaginea și în afara României
Buceac, înainte de gală,  s-a antrenat foarte mult și a făcut niște sparringuri, însă după unul foarte puternic nu s-a simțit bine. A mers la medic, a facut analize. Noi am decis să nu participe. E mai bine pentru sănătatea lui. E important să se odihnească. Noi ținem la sănătatea și siguranța sportivilor”, a spus John Smith.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %