Prințul Harry și Meghan au ajuns platoul iUmor de la Antena 1

0
98
0 0
Read Time:2 Minute, 9 Second

Al treilea episod din noul sezon iUmor va aduce în fața juraților atât noi concurenți care vor testa pe scenă terapia prin comedie, dar și pe Meghan Markle și Prințul Harry. Nu, ducii de Sussex nu au venit în România pentru renumitul show de umor din țara noastră, ci au fost impersonați de Monica Odagiu și George Tănase, care au acceptat provocarea rubricii „Dacă aș fi președinte“. Momentul lor integral, reacțiile savuroase pe care le-au avut Delia, Cătălin Bordea, Nelu Cortea și Cheloo, ce surprize s-au mai petrecut pe platourile de filmare, dar și cine sunt concurenții care vor intra la votul publicului, telespectatorii pot afla sâmbăta aceasta, începând cu ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Monica Odagiu și George Tănase au primit cu bucurie invitația de a deveni Meghan Markle, respective Prințul Harry în cadrul rubricii „Dacă aș fi președinte“, unde au avut un speech savuros. Printre ideile menționate se numără apariția controversatei cărți în care și-a așternut povestea de viață: „Rezerva“, însă, și premisa de a se afla la conducerea României. „Ai fi foarte bun de politician român, să știi!“, a exclamat actrița, în timp ce comediantul a spus: „Da, oricum, nu știu dacă aș avea eu stofă de președinte. După cum știți, la mine, nici sângele nu e roșu, e albastru“, a spus comediantul. Ulterior, partenera l-a completat: „Da, el și dacă vrea să doneze sânge, nu o poate face decât pentru caracatițe“.

În rolul Ducelui de Sussex, George Tănase a enumerate câteva dintre schimbările pe care le-ar face în țara noastră. „Totuși, dacă aș fi președintele României, nu ar fi diferit de monarhia britanică, în sensul că aici, la fel ca și acolo, aș fi mai mult de formă. (…). Noi nu o să locuim la Cotroceni. După cum știți, tatăl meu are o proprietate în Viscri și noi chiar vrem să stăm în Militari. (…). Sunt foarte multe de schimbat în țara voastră!“, a declarat actorul, iar Monica Odagiu a continuat cu câteva replici care au stârnit hohote în platoul iUmor.

Cei patru jurați iUmor s-au amuzat copios în timpul momentului creat de Monica Odagiu și George Tănase în cadrul rubricii „Dacă aș fi președinte“, iar la final, ei au fost aplaudați îndelung. „Harry și Meghan au venit direct în platourile iUmor! Ei arătau foarte bine!“ , a declarat Delia.

Momentul integral cu renumitul cuplu regal, numărul creat de invitatul special din cel mai nou episod iUmor, însă, și cine sunt concurenții care au venit la audițiile sezonului 14 al emisiunii, telespectatorii pot descoperi sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %