Radio România Cultural aduce o dezbatere așteptată în cadrul FILIT Iași

0
50
0 0
Read Time:58 Second

Convergență sau conflict? Libertatea creației și conștiința socială în literatura contemporană” este tema dezbaterii ce va avea loc la FILIT, vineri, 20 octombrie, de la ora 18.00, la Casa Muzeelor din Iași, în Sala de conferințe.

Dezbaterea va fi moderată de realizatorii emisiunii „Timpul prezent”, Adela Greceanu și Matei Martin. Invitații lor vor fi: scriitorii Delia Grigore, Laura Grünberg, Radu Vancu și activistul LGBT Vlad Viski.

Dezbaterea se va difuza în direct la Radio România Cultural de la 18.00 la 19.00 dar va continua la Casa Muzeelor, iar ulterior va putea fi ascultată în întregime pe site-ul www.radioromaniacultural.ro și pe podcastul „Timpul prezent”.

Se va discuta despre portretizarea minorităților și a grupurilor vulnerabile în literatura română contemporană, libertatea de exprimare a scriitorilor și libertatea de interpretare a cititorilor, responsabilitatea scriitorilor și importanța autoreprezentării minorităților și grupurilor vulnerabile.

Evenimentul este produs de Radio România Cultural, Radio Iași și FILIT.

„Timpul prezent” este o emisiune pe teme de actualitate socială, culturală și politică. Se difuzează de luni pînă vineri, de la 18.00 la 18.30, la Radio România Cultural și poate fi ascultată și pe platformele de podcast.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %