Roata Norocului revine din 5 marrie la Kanal D

0
87
0 0
Read Time:2 Minute, 5 Second

Așteptarea a luat sfârșit, cel mai iubit și longeviv show concurs din România, „Roata Norocului” revine în atenția milioanelor de telespectatori cu noi ediții, din 5 martie, de la ora 20:00, în fiecare duminică, la Kanal D!

Bursucu și Ana-Maria Barnoschi, cei doi îndrăgiți prezentatori ai emisiunii de la Kanal D, vor readuce pe micul ecran distracția și voia bună, în fiecare seară de duminică, de la ora 20:00. „Roata Norocului” vine așadar cu ediții noi, premii uriașe, invitați aleși pe sprânceană, distracție, amuzament, dar și bucuria câștigurilor substanțiale.

În prima ediție, difuzată duminică, 5 martie, provocările puzzle-ului îi vor aduce la Roată pe frații Augustin și Lucian Viziru, invitații vedetă gata să ducă distracția la alt nivel.

Nu ratați, așadar, noi edițîi ale emisiunii concurs „Roata Norocului”, din 5 martie, de la ora 20:00, în fiecare duminică, la Kanal D!

Ana-Maria Barnoschi, surpriză uriașă din partea lui Bursucu!

            Pentru că fiecare zi e o sărbătoare atunci când  cei doi îndrăgiți prezentatori de la „Roata Norocului” se întâlnesc, voia bună și distracția împletindu-se și în afara platoului de filmat, frumoasa Ana-Maria Barnoschi a fost răsfățată de simpaticul ei coleg de emisiune cu o surpriză dulce! Gestul a venit firesc, mai ales că Bursucu nu apucase să o îmbrățișeze pe colega sa chiar de ziua ei (12 februarie), pentru că aceasta era plecată în vacanță.

Răsfățată cu un tort delicios și un buchet imens de flori, sărbătorita a povestit că se simte minunat în echipa Kanal D și că nu a simțit trecerea anilor de când a pășit prima oară în platoul „Roata Norocului”.

„Bursucu știe mereu să te facă să te simți bine! E un coleg și prieten minunat și îi mulțumesc pentru toate experiențele noastre frumoase din acești ani. De când sunt în echipa Kanal D mi-am dat seama că am schimbat 2 prefixe, aveam doar 19 ani când am pășit în platoul de la <Roata Norocului>!. Nici nu știu cât de repede au trecut acești ani! Și asta se întâmplă pentru că vin la filmări cu drag, mai ales că am colegi atât de drăguți!!”, a spus Ana-Maria Barnoschi.

Distracția se mută în platoul <Roata Norocului>, pentru că telespectatorii vor avea parte, din 5 martie, de noi episoade ale celei mai iubite emisiuni concurs din România, în fiecare duminică, de la ora 20:00! Plini de energie și bună dispoziție, Bursucu și Ana-Maria Barnoschi vor readuce distracția maximă în casele telespectatorilor.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %