RoVentura ajunge de 1 aprilie pe pe plaiuri Clujene

0
79
0 0
Read Time:1 Minute, 2 Second

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, la Kanal D, emisiunea „ROventura” ne invita să ne întoarcem, pe plaiuri Clujene.

„Lung îi drumul Clujului, dar mai lung e-al dorului”, bine zice versul din folclorul românesc, pentru că dorul de Ardeal ne-a făcut să revenim, iată, prin intermediul „ROventura”, după 3 ani,  în orașul de la poalele Feleacului. Oraș cosmopolit, Clujul a devenit o destinație perfectă pentru iubitorii de city break din întreaga lume, iar George Mihai și Andreea Străvoiu ne invită să-i descoperiți farmecul, dar și să facem cunoștință cu câțiva dintre oamenii care sfințesc locul.

Cluj Napoca e considerat orașul cu cel mai bun nivel de trai din România, printre cele mai sigure aglomerări urbane din Europa, dar, în ultimii ani, și unul dintre cele mai vizitate orașe din țară.

Odată ce coborâm în inima orașului, simțim mai bine pulsul Clujului și ne bucurăm ochii cu mozaicul arhitectural ce înconjoară Piața Unirii pentru ca, după o fabuloasă plimbare prin oraș, să ne oprim să degustam bucatele ardelenești. Casa fripturilor suculente, generoase și gătite ca la carte este locul în care își găsesc pofticioșii răsfățul și poftele împlinirea. Ne vom bucura de o experiență gastronomică desăvârșită chiar în inima Transilvaniei și asta nu e tot…

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %