RoVentura face Escapadă la Codlea

0
37
0 0
Read Time:1 Minute, 21 Second

„ROventura” ne invită sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, într-o nouă ediție a emisiunii, să călătorim la Codlea, pentru o escapadă de weekend fermecătoare. Cu Postăvaru încă îmbrăcat de iarnă, dar cu Măgura înverzită, Țara Bârsei ni se arată ca o adevărată sărbătoare.

Alături de George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele emisiunii, ne vom bucura de natură, vom degusta vinuri alese și ne vom înfrupta din preparate delicioase.

Vechi leagăn al sașilor și floare a industriei românești, Codlea este astăzi o bijuterie medievală ce vrea să-și valorifice potențialul turistic extraordinar, la doi pași de cele mai vizitate obiective turistice din județul Brașov.

De data aceasta, vizita la Codlea se va transforma într-o sarabandă de gusturi, de experiențe culinare, care mai de care suave și cuceritoare. Pe aceste meleaguri, frumusețea naturală e în perfectă armonie cu cea creată de om.

Cel mai vizitat județ al țării are o deschidere foarte mare pentru primirea turiștilor din toată țara, dar și de peste hotare.

Roventurienii vor degusta, în această feerică incursiune, vinuri de pe dealurile Silagiului, din Banat, și mâncăruri de inspirație internațională, pregătite în Ardeal, locul unde gustul bun și bunul gust își dau mâna pentru răsfățul desăvârșit al oaspeților.

Odată cu lăsarea serii, se schimbă și centrul de interes al oaspeților. De pe lac, din bungalow-uri ori din restaurant, toată lumea se îndreaptă spre sala de evenimente, unde urmează să trăiască experiența unui mini-concert oferit de una  dintre cele mai iubite trupe din România.

Nu ratați sâmbătă, de la ora 15:00, o nouă ediție „ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, numai la Kanal D.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %