RTP a început înscrierile pentru primul turneu de tenis din anul 2023

0
58
1 0
Read Time:2 Minute, 10 Second

RTP a stabilit data primului turneu de tenis din anul 2023. În premieră, RTP a stabilit să înceapă noul sezon în balon, încă din luna ianuarie, pentru a scurta perioada de pauză între sezoane. Drept urmare, primul turneu se va organiza în balon, pe 22 ianuarie 2023 la Club Sportiv Galaxy din București.

Începând de azi, vă puteți înscrie la turneul RTP PREMIUM 2023, în proba de simplu masculin cu tablou eliminatoriu de 32 de jucători. RTP a stabilit o taxă specială pentru turneele de iarnă, care să acopere 80% din costurile de organizare a turneelor. Astfel că pentru primul turneu RTP din 2023, jucători vor achita doar 110 lei. Cei care au bonus de fidelitate din 2022, vor primi o reducere de 20 lei și vor achita doar 90 lei.

RTP va asigura arbitraj la fiecare meci, apă, snikers, banană, punctele RTP, organizarea completă. Fiecare jucător va primi câte o sticlă de vin de la Crama Oprișor. Finalistul și Campionul primesc trofee personalizate, create special pentru circuitul RTP. În plus, Campionul RTP Premium 2023 primește în dar și celebra cutie cu 20 perechi de șosete de la Laboratorul de Șosete.

Pot participa toți jucătorii, indiferent de nivelul de joc. Turneul se va desfășura în balon.

Fă-ţi cont de jucător în circuitul RTP. Contul este gratuit.

Înscrierile se fac până cel târziu pe 20 ianuarie 2022, ora 12.00, la email office@tenispremium.ro sau la telefon: 0721059141 sau prin contul de jucător, direct pe site-ul www.tenispremium.ro.

Pe 20 ianuarie la ora 17,00, se va realiza tragerea la sorţi a tablourilor de concurs, prin transmisie video live pe pagina de facebook a Romanian Tenis Premium.

Turneul se va organiza la următoarele probe:
– Simplu masculin – tablou de 32 jucători – taxă participare – 110 lei

RTP asigură arbitru pentru fiecare meci, plus mingi de joc. Fiecare jucător primeşte la fiecare meci jucat, apă, banană şi un baton energizant Toţi jucătorii primesc premii de la sponsori.

RTP nu percepe taxă de membru şi nici taxă de teren şi este singurul circuit din România care oferă premii tuturor jucătorilor.


Pentru ca un jucător să poată participa la un turneu organizat de Romanian Tenis Premium, acesta trebuie să achite în avans, taxa de participare la turneul la care doreşte să joace.

Taxa de participare se poate achita prin bancă, în baza unei facturi emise pe numele jucătorului.

Date plată taxă participare turneu RTP, prin transfer bancar în contul SC PR MEDIA RTP SRL, deschis la Banca Transilvania: RO42BTRLRONCRT0433550101

Beneficiar: SC PR MEDIA RTP SRL

La detalii plată se va trece: Taxă turneu RTP Premium

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %